dissabte, 28 de maig del 2011

Paisatges urbans: llum i color / Paisajes urbanos:luz y color / Cityscapes: light and color


De vegades el mateix paisatge vist a diferents moments del dia, amb una llum  distinta, canvia totalment. Les primeres hores de l'albada, la forta claredat del migdia, el començament de la vesprada, la caiguda del sol, les primeres foscors de la nit... Tor igual i tot diferent en funció de la llum.

Les il·lustracions d'Andreas M. Wiese ens mostren diferents carrers -suposem que d'alguna o algunes ciutats nòrdiques- sota la canviant llum del dia. L'empremta del colors dona un toc molt particular i personal a cadascuna de les il·lustracions.


divendres, 27 de maig del 2011

Tolls de la nit / Charcos de la noche / Pools of the night


Un mantell de bassals reguen la terra fèrtil dels somnis.
 (il·lustració de Kirill Chelushkin-Кирилл Чёлушкин-)

Dones i gats: relació de tendresa / Mujeres y gatos: relación de ternura / Women and cats: loving relationship


Gats, gats, gats... molts gats i tots junt a dones, en tendra actitud. Sandra Bierman il·lustra els gats al cau de les faldes de les dones, sobre els seus muscles, en actitud d'observadors de la intimitat femenina, acariciant a la seua protectora, escorcollant les converses. Dones de totes les edats acompanyades de gatets i gats de diferents tipus. Jugant i estimant, abraçant.

El que fa aquesta il·lustradora és tota una oda als gats. Ens encanta la bellesa i el sentiment que transmeten les il·lustracions.dijous, 26 de maig del 2011

dimecres, 25 de maig del 2011

Escoltar la primavera / Escuchar la primavera / Spring Play


Cal escoltar la primavera, al nostre interior... o damunt del cap
(il·lustració de Jason Ruddy)

Un bebè esgotador: cançoneta de bressol

Les il·lustration de Petra Rau / Las ilustraciones de Petra Rau / Illustrations by Petra Rau


 Mirant els colors que Petra Rau fica a les seues il·lustracions sembla que l'estiu estiga més proper. Entre ones i sol, els seus animals semblen jugar amb la brisa marina i ens va pensar en el plaer de les vacances, en els dies de platja, en la sensació de descans i no mirar el rellotge,... Boniques i originals imatges, totes elles amb un segell molt personal, tant per la tècnica com per la seua temàtica.

Ens agrada!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...