divendres, 23 de març del 2012

dijous, 22 de març del 2012

El hombre del agua: un llibre per a celebrar el Dia Mundial de l'AiguaHui, que estem celebrant el Dia Mundial de l'Aigua, us volem recomanar un poètic i bell llibre on l'aigua és la protagonista: El hombre del agua, d'Ovo Rosati, amb una fantàstiques il·lustracions de Gabriel Pacheco. Està editat per Kalandraka.

La narració gira al voltant d'una aixeta d'aigua que algú es deixa oberta i... l'aigua va sortint i sortint i sortint fins que es converteix en l'Home de l'Aigua; un ésser tímid i generós que intenta ajudar a la gent, malgrat que quan el veuen amb tota la seua immensitat li tenen por. Un dia, des d'una gran turmenta, el criden i... Tornarà l'Home de l'Aigua al seu lloc o restarà entre nosaltres?

Una història senzilla i emotiva, entre la realitat i la fantasia. Les il·lustracions de Gabriel Pacheco ens fan somiar. Contrasta l'especial color blau de l'aigua amb els tons sèpia del seu voltant. Ressalta la regadora com a símbol aquós, relacionant la natura amb els éssers humans.

Una obra excel·lent per a prelectors i primer lectors. Està en castellà, català i galleg:


Joves: les il·lustracions d'Hope Gangloff


Desenfadades, juvenils, actuals, de molta qualitat... així són les il·lustracions de Hope Gangloff. En totes aquestes il·lustracions ens presenta gent jove i la seua quotidianeitat, tot amb detallisme i uns colors que li donen un segell personal.


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...