divendres, 23 de juliol del 2010

Il·lustracions en paper retallable / Ilustraciones en papel recortable / Papergraphics


La il·lustració feta amb retalls de paper (paper-cut) té la seua pròpia tècnica, que no es gens fàcil de realitzar. Mireu, per exemple, les il·lustracions fetes per Yulia Brodskaya, algunes d'elles fetes per a publicitar determinats productes comercials. Són precioses.


















dijous, 22 de juliol del 2010

El color en el surrealisme de Yuliya


Yuliya és una artista que expressa el seu subconscient a través dels pinzells. El resultat és esplèndid, immers dins del surrealisme i el món del color. Ens agrada la seua originalitat.








dimarts, 20 de juliol del 2010

Els colors de l'estiu / Los colores del verano / Summer colors / Couleurs d'été


L'estiu té uns colors especials i les excel·lents il·lustracions de Shirin Shabá ho reflecteixen a la perfecció: la varietat de tonalitats marines, el camp de blat amb el seu groc intens, el firmament que passa d'un blau esplèndit a un roig encès, els colors de la tormenta... i en totes elles la figura humana, menudeta, impotent davant la immensitat del paisatge.

Una explosió de color!



















dilluns, 19 de juliol del 2010

Els encantadors monstres de Dan May / Los encantadores monstruos de Dan May / The charming monsters of Dan May


Sembla que pensar amb els monstres ens fa submergir-se en els malsons, en la por, en tot allò que la nostra ment té arrelat com horrorós. Des dels contes que de menuts en han contat, passant per tot el bagatge fílmic, incloent l'amplia i variada mitologia que coneixem, fins la realitat més brutal i monstruosa dels noticiaris tot ens porta a que el pèls se'ns ericen i el cor se'ns encongeix.

Monstres... Però després de veure els monstres de Dan May res serà el mateix. Aquest gran il·lustrador ha dotat als monstres d'una sensibilitat i tendresa tal que no podem deixar de tenir una empatia total  amb aquests éssers tan horripilants. Cadascun d'ells mostra un sentiment de solitud, tendresa, recerca d'amistat, desempar, tristor... que fa que els estimem. És curiós i difícil d'aconseguir!

Felicitem a Dan May per tot aquest nou món mitològic monstruós i per la gran qualitat de les il·lustracions.

















Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...