dimecres, 19 de novembre del 2008

Les il·lustracions de Wyanne Fernandina: amb ulls de dona

Des d'aquest raconet seguim molts blogs d'il·lustrador, aquests mags del llapiç i el color que ens fan somiar amb el seu art. Hui us volem recomanar el blog de Wyanne Fernandina, Art of Wyanne.

No sé ben bé com ni el per què, però les seues il·lustracions, de dones prefrerentment, ens recorda a Klimt. És una il·lustradora que des de Florida ens ompli els ulls amb els seus colors -com els ulls de les seues dones-.
Podem també, al seu blog, veure com realitza les seues il·lustracions:

Sembrar las semillas del arte utilizando las TIC

Els avantatges d'internet ens permeten assistir a una ponència sense haver-hi assistit a les jornades o al congrés. Així, al voltant del tema d'aquest blog, sobre il·lustració i art als xiquets i menuts, us recomanem mireu i escolteu la ponència Sembrar las semillas del arte utilizando las TIC, presentada per Avelino Garcia Marquina, Mª Dolores Bravo i Mª Ángeles de Paz, que forma parte del Congreso Nacional Internet en el Aula (Madrid,27 de junio de 2008).També podem veure el slide amb la ponència:

El vídeo està penjat en la Mediateca, dins de la web d' Educa Madrid, on podem trobar imatges, videos i audios que podem fer servir a l'aula. Una base de dades que cal tenir a mà.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...