dissabte, 19 de setembre del 2015

Vaja monstres més il·lustrats! / Vaya monstruos más ilustrados! / Illustrated monsters!Aquest dissabte hem soltat els monstres i aquests, juganers, no paren de fer trepalleries per tot arreu. Monstres divertits i simpàtics, monstres amigables i músics, monstres que no ens fan gens ni mica de por. Tots ells són obra de l'il·lustrador Michael Robertson. Quin us agrada més?


divendres, 18 de setembre del 2015

Il·lustracions de Sungsoo Kim: l'expressivitat de les emocions


L'artista Sungsoo Kim il·lustra tota una sèrie de personatges que expressen amb la seua mirada, les mans i la postura del cos, una certa melangia, fàstic, avorriment, cansament. Estan retratats en aquest moment en que sembla que la desesperança ens envaeix. Pura bellesa que transmet a la mirada de l'espectador molta empatia i curiositat per assabentar-se de què el succeeix al personatges.
dijous, 17 de setembre del 2015

Gairebé en repòs ... la tardor / Casi en reposo... el otoño / Almost at rest ... fall


La naturalesa comença a reposar... s'apropa la tardor.
(il·lustració de Lola Roig)

Poesia a la llum de la lluna... somnis / Poesía a la luz de la luna... sueños / Poetry in the light of the moon ... dreams


La nit, l'obscuritat, letargia diària. No. La nit, la llum de la lluna i les estrelles, el somni. Cara i creu d'un mateix moment, de la nit. A nosaltres ens agrada més poder veure entre la foscor, que les estrelles i la lluna, encara que sigui molt dèbilment, ens enlluernen les parpelles tancades. 

Lucy Campbell il·lustra la nostra nit, els nostres somnis, sempre vinculats en el nostre entorn més proper, la naturalesa. Bellesa sota la llum de la lluna. Poesia nocturna en els pinzells.

dimecres, 16 de setembre del 2015

Art entre amics / Arte entre amigos / Art among friends


Els amics estan per ajudar-se, sempre.
Cal veure com el body art també aplega a la selva... entre amics.
(il·lustració de Jonathan Allen)

Il·lustracions d'Helena Pérez García: calidoscopi femení


Les persones estem fetes de diferents moments. Les situacions exteriors influeixen en el nostre interior, en les nostres emocions. Canviem sent el mateix. Som com un calidoscopi i això ens dona moltes vessants que  ens enriqueixen.

Helena Pérez García il·lustra alguns d'aquests moments de desconstrucció en el món de les dones. Personatges femenins mostrats en alguna de les seues vessants. Boniques i interessants... ens fan reflexionar.Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...