dissabte, 14 de maig del 2016

Infusió relaxant / Infusión relajante / Relaxing infusionQuè tal una infusió, natural i ecològica, abans de dormir?
Relaxant i sabrosa.
(il·lustració de Kamilė Krasauskaitė)

Dona-ocell / Mujer-pájaro / Bird-woman


Aquesta primavera han sortit del niu un estranys ocells...
sembla que hi ha una transmutació un tant mitològica.
(il·lustració de Kalina Muhova)

Vaja veïns! / Vaya vecinos! / Go neighbors!


Vivim envoltats de gent que es trobem per tot arreu, convivim amb ells, són els nostres veïns, malgrat que de vegades les fines parets tenen autèntics aillants emocionals i és com si vivirem amb total solitud. Tiago Galo il·lustra algunes d'aquestes vivendes amb els seus veïns i les seues costums i hàbits.
divendres, 13 de maig del 2016

Il·lustracions de Voider Sun: l'expressió de la feminitat


La bellesa femenina entre vels i ombres, entre flors i sentiments, entre els pinzells de Voider Sun. La dona és la protagonista de cadascuna d'aquestes il·lustracions. El rostre expressa tot el que sent, transmet les seues emocions i ens les fa sentir.

Il·lustracions de Willian Santiago: sofisticació femenina


Willian Santiago té tota uuna sèrie il·lustrada de sofisticades dones, la majoria en ulleres, pintades de tal manera que ens fa recordar les actrius de Hollywood als anys 50, amb aquests turbants tan elegants. Ens agraden.dijous, 12 de maig del 2016

Il·lustracions de Katarzyna Oronska: llibres, lectors, biblioteques i llibreries


Aquest dijous anem carregades de llibres i lectures per a tothom: llibres en les prestatgeries de casa, llibres en la biblioteca, llibres en la llibreria. Llibres per a grans i menuts, llibres que estan esperant ser llegits, esperants que els lectors obrin les seues pàgines. Llibres per tot arreu a la recerca de lectors o d'espectadors atrevits que reposen la seua mirada en aquestes il·lustracions de Katarzyna Oronska.

Què, ens acompanyeu en aquesta aventura lectora il·lustrada?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...