dissabte, 1 de maig del 2010

Els rostres de Georges UnderwoodHi ha rostres que pel seu hieratisme semblen màscares. Si a més aprofitem la llum i l'ombra per a ressaltar els semblants tenim... els personatges tan estranys que retrata Georges Underwood. Rostres que ens inquieten, semblant a una mescla d'éssers extraterrestres i medievals. Curiós i molt originals!


divendres, 30 d’abril del 2010

L'humor políticament incorrecte d'Alberto Montt: blog i llibre


Dosis, moltes dosis de bon humor podem trobar en la vinyeta diària que edita Alberto Montt al seu blog Dosis diarias. El que va començar com un projecte per a un any s'ha convertit en una addicció diària de la que podem gaudir digitalment -doneu-li una mirada, és molt bo-.

Humor intel·ligent, llenguatge directe, qualitat il·lustrativa, molta imaginació, fàcil comunicació entre l'autor i els lectors,... Podem veure en ell la influència d'autors com Fontanarrosa, Gary Larson, Les Luthiers i Quino.

Ara tenim la possibilitat de poder llegir-ho en suport paper en un llibre que ha publicat Ediciones B sota el títol En dosis diarias, que us recomanem. La selecció de les vinyetes l'ha feta el propi Alberto Montt al seu gust.

Absurd, esborrajat, refrescant, sorprenent i políticament incorrecte. Us recomanem el blog i el llibre. En aquests temps que corren necessitem l'humor i cada vinyeta d'Alberto és una píndola que ens farà riure.

Rialla assegurada :)

dijous, 29 d’abril del 2010

Mal de ojo, revista d'il·lustració xilena

Fernando Forero

Us aconsellem que li doneu una mirada a la revista de ilustració xilena Mal de ojo, que podem llegir digitalment. Ens sap greu que últimament no s'edite, però podem gaudir dels tres números que s'han editat.

Molt interessant!

Mauricio Barriga
-Mal de ojo, número 1

Susana Sánchez

-Mal de ojo, número 2: Bichos raros... animales extraordinarios

Cristóbal Ladrón de Guevara

-Mal de ojo, número 3: Juguetes

Maternitat: il•lustracions / Maternidad: ilustraciones / Motherhood: illustrations / Maternité: illustrations / Maternitá: Illustrazioni


Celebrem el dia del pare, de la Terra, del llibre, de la poesia, de la dansa, del joc, de la biblioteca... tants dies per a què? És evident que cada dia de l'any és el "dia de...", però també necessitem un dia de festa -que no de consumisme- per a dedicar-ho a gaudir especialment d'una persona, d'una causa, d'un esdeveniment...

El proper diumenge és el Dia de la Mare, com tots els dies de l'any, i ho podem celebrar amb moltes besadetes, pessigolles, somriures, paraules dolces, mirades de complicitat i... una il·lustració, que podem fer nosaltres o triar-ne una d'aquestes que apareixen en el blog. Diferents il·lustradors ens mostren la seua visió de la maternitat, amb una mirada diversa, des d'edats diferents i sempre creant-se un fil d'amor entre mares i fills.

Feliç Dia de la Mare / Feliz Dia de la Madre / Feliz Día da Nai / Happy Mother's Day / Ημέρα της Μητέρας / Joyeux jour de la Mère / Freudig Tag des Mutter / ...

La figura de la mare i la maternitat vista per diferents il·lustradors:


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...