divendres, 24 de març del 2017

Dins de... / Dentro de... / Within...


En encanta descobrir cadascuna de les matriosques.
Dins de..., dins de..., dins de...
(il·lustració de Natalia L. Cases)

Il·lustracions de Sarah K. Lamb: bodegons


Aquest divendres anem a dedicar-lo als bodegons, hui amb les il·lustracions de Sarah K. Lamb: flors, dolços, aliments, objectes quotidians que solen aparèixer als bodegons clàssics. Il·lustracions realistes, atractives, boniques i interessants. Ens agraden. Són ben originals.
dijous, 23 de març del 2017

La nit respira primavera / La noche respira primavera / The night breathes springHi ha flaires de primavera en l'ambient...
es respira la nit d'una manera diferent.
(il·lustracions de La Nonette)

Il·lustracions de Jen Mazza: expressant les emocions


Les mans i el rostre tenen el seu propi llenguatge, les seues expressions. L'amor, la desesperació, la solitud, l'alegria, la sorpresa, la por,.. cada emoció s'expressa de manera diferent en el rostre, la mirada i les mans i esta manera de manifestar-se és universal.

Jen Mazza ens mostra una sèrie d'instants en les que el nerviosisme, la desesperança, el dolor i la ira estan tan a flor de pell que semblen sortir per tots els por de la pell i manifestar-se molt expressivament.


dimecres, 22 de març del 2017

Il·lustracions de Geeske Harting


Les il·lustracions de Geeske Harting ens presenten tota una sèrie de personatges molt curiosos -preferentment són dones-. Des d'un realisme a l'hora de presentar-ho, és el surrealisme el que impera en les escenes, algunes amb un gran toc d´humor. Ens encanten.
Llegint en primavera / Leyendo en primavera / Reading in the spring


Estrenem la primavera llegint.
No hi ha millor manera de gaudir-ne!
(il·lustració d'Arisa Nakahara)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...