divendres, 20 de juny del 2014

dimecres, 18 de juny del 2014

Sin palabras: llibre il·lustrat per Roger Olmos per la protecció dels animals


Som animals racionals, però a la fi animals. Malgrat això les persones abusem dels animals, els maltractem i fins i tot els exterminem, sense cap respecte. Roger Olmos en Sin palabras ens mostra el sofriment dels animals i la nostra indiferència. Imatges impactants, belles i crues, que apleguen directament a la nostra sensibilitat.


Amb la seua impressionant tècnica i capacitació per a comunicar, Roger Olmos va poc a poc dirigint-nos la mirada i denunciant la crueltat contra els animals. El llibre està publicat per Logo Edizioni i està realitzat junt a la Fundación FAADA. Un llibre que ens ajuda a conèixer, protegir i respectar als animals, que va adreçat a totes les edats - els xiquets segur que són especialment sensibles al missatge que transmet i el final està genial-. Una interessantíssima reflexió sobre les nostres relacions amb els animals. A més, tots els beneficis de la venda del llibre van adreçats al treball de protecció dels animals de FAADA.


Molt, molt recomanable i pedagògic, imprescindible per a estar a les biblioteques i per a ficar en les mans i la mirada de xiquets i joves. Per cert, si esteu per Madrid podeu veure una exposició d'algunes il·lustracions originals del llibre en la saleta d'exposicions de la llibreria Pantha Rei. Després de visitar-la em vaig quedar... sense paraules, impressionant. Us fiquem un tastet:


Quin esnurt! / Qué susto! / What a shock!Quin susto! Què estaran mirant per tenir aquesta sorpresa?
Què curiós que tan sols canviant l'expressió d'ull i boca tot canvie.
(il·lustració de Scott Brundage)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...