dissabte, 10 de setembre del 2022

Il·lustracions de Gen

 

 

Us desitgem un dissabte ple de colors i d'art, de fantasia i de bellesa, d'aventures pels mons interiors i exteriors. Anem a compartir-lo amb les il·lustracions de Gen. Acompanyeu-nos en aquest passeig per l'art.

divendres, 9 de setembre del 2022

El banquet del vampir / El banquete del vampiro / The vampire banquet


 Aquest estrany vampir està de banquet.

(il·lustració d'Alan Pollack)

Il·lustracions de Kate Smith: poesia onírica

 

Les il·lustracions de Kate Smith són molt poètiques, imaginatives i femenines. En totes elles podem veure a joves, plenes de tendresa, portant objectes o animals plens de simbolisme oníric. Xulíssimes.

Kate no utilitza models en directe, sinó que les seves imatges li arriben de manera intuïtiva. Les imatges "es creen elles mateixes" i provenen de la consciència de l'artista en el fons del seu esperit. Kate pretén expressar la seva comprensió de la magnificència de la vida i, de vegades, la indiferència. El seu increïble ull per l'estil i el disseny és evident en l'intricat detall del seu treball. Les seves dones són més que decadents i porten conjunts i vestits elaborats, sovint adornats amb joies tridimensionals, comptes i serrells. Les imatges de Kate van des de colors brillants i decadents fins a sensuals, sofisticats i capritxoses en paletes més suaus. Les seves tècniques úniques en pastel i tècniques mixtes afegeixen profunditat i intensitat.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...