dissabte, 21 de maig del 2016

Il·lustracions de Cassandra Gillens


Ens agraden molt les il·lustracions de Cassandra Gillens i la seua manera de anonimitzar als personatges sense llevar-los personalitat ni mensyprear el seu entorn. Escenes familiar i quotidianes, properes, tendres, totes protagonitzades per persones negres. Ens encanten.divendres, 20 de maig del 2016

Treballant el cap de setmana? / Trabajando el fin de semana? / Working the weekend?


És divendres, ja toca descansar, però...
de vegades ens toca fer feina fins les 'tantes' de la nit.
Treballador/a freelance?
(il·lustració de Paweł Jońca)

Protegim la infància / Protegemos la infancia / We protect children


Entre tots els adults hem de protegir la infància contra la fam, les guerres, la violència, la intolerància, la xenofòbia, l'analfabetisme... i un llarg etcètera. Sens ompli la boca quan parlem de la importància que tenen els xiquets i xiquetes del món, però després no fem res quan vegem que no se'ls respecta, que no se'ls mima, que no reben estima, que se'ls utilitza per guanyar diners, que se'ls assassina amb bombes, que...

Ens agraden molt aquestes il·lustracions d'Egene Koo, senzilles i molt simbòliques, en que cada nen i nena té al seu voltant unes mans que l'acaronen, el/la protegeixen, li donen ales de llibertat, l'educa, el/la guia, l'abraçen,.. Mans d'adult que tenen cura de la infància, mans anònimes però presents.
dijous, 19 de maig del 2016

A la una, a la lluna / A la una, a la luna / At one, the moon


Què tal si hui dormim a la lluna... de València?
(il·lustració de Reza Dalvand)

Il·lustracions de Jennifer Balkan: emocions als rostres femeninsUn rostre pot convertir-se en un altre rostre. Som el que som, però podem ser molts i diferents. El maquillatge i les màscares ens ajuden a canviar, però també el nostre interior. No és el mateix un rostre que expressa felicitat que altre que mostra dolor o por. 

Molts rostres femenins són els que il·lustra Jennifer Balkan, cadascun d'ells amb la seua personalitat i el seu moment emotiu. Tots bells i interessants.


Ocells en primavera / Pájaros en primavera / Birds in spring

Sembla que en la primavera tot s'ompli de flors, fins i tot els ocells. Comproveu-ho amb aquestes il·lustracions de Kiana Mosley. Ens encanten els ocells florits.


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...