dissabte, 8 de setembre del 2012

Arbre i vida / Árbol y vida / Tree and life


L'arbre s'arrela a la terra
i creix cap al cel.
Retroalimentació vegetal.
(il·lustració de Shane Gallagher)

Les il·lustracions de Lucile Placin


Lucile Placin és una artista que destaca per l'alegria que transmeten les seues il·lustracions i per la seua gran imaginació.  Les característiques tècniques i creatives de la seua obra fa que tinguen una proximitat amb l'imaginari infantil i una empatia amb el món dels xiquetes i xiquets amb els que fàcilment connecta.

divendres, 7 de setembre del 2012

Cada nit, llegim! / Cada noche, leemos! / Every night, we read!Cada nit cal llegir una estoneta i després tindràs bons somnis.
Si tu no lliges...
els monstres llegiran per tu.
Comparteix lectures amb ells, totes les nits, i gaudiu-ne junts.
(il·lustració de Goro Fujita)

Les il·lustracions de Gustavo Aimar


Fa temps que seguim l'obra de Gustavo Aimar perquè la trobem molt interessant. Té un segell ben personal, tant en la tècnica com en la seua creativitat. Tendresa, simpatia, bellesa, dinamisme... Doneu-li una ullada i ho comprovareu.
dijous, 6 de setembre del 2012

Mirant a... / Mirando a... / Looking at...


Amb ulleres negres i molt d'interés...
què mira aquesta gent?
(il·lustració de Lola Roig)

Reflexes del passat a l'espill / Reflejos del pasado en el espejo / Reflections of the past in the mirror


Ja sabeu que al blog anem penjant, de vegades, fotografies que pel seu valor artístic i d'informació, trobem que són rellevants. Hui us volem mostrar part de l'obra del fotògraf Tom Hussey.  La sèrie Reflections / Reflexes / Reflejos ens presenta fotomuntatges per tal de donar-nos un doble testimoni de la vida de les persones: ara-vells / abans-joves. Som i hem sigut. De vegades als xiquets i joves es costa imaginar-se com seria l'avi o l'àvia de jove, que feia, quina era la seua professió... Amb aquestes imatges de segur que ho tenen molt més fàcil.

Espills màgics que ens deixen donar una mirada al passat. Molt interessant des del punt de vista imaginatiu i informatiu, a més de tècnica fotogràfica. Conèixer per respectar. La vellesa, experiència i saviesa, vivències presents i testimoni del nostre passat.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...