divendres, 6 de desembre del 2013

Àngels: il·lustracions d'Anna Silivonchik / Ángeles: ilustraciones de Anna Silivonchik / Angels: illustrations of Anna Silivonchik


També els àngels estan preparant-se per a Nadal: renten i estenen les ales,  afinen els instruments, van agafant flocs de neu... tota una preparació de la que podem gaudir gràcies als pinzells d'Anna Silivonchik. Encantador éssers celestials.
Àlbums il·lustrats per regalar en Nadal 2013: editorial Kókinos / Libros ilustrados para regalar en Navidad 2013: editorial Kókinos (2)

Sin título... editat per Kókinos

D'entre totes les editorials que comentarem els seus llibres, donant-vos orientacions i pistes per regalar llibres aquests Nadals d'entre els àlbums i llibres il·lustrats que s'han editat en 2013, hui hem seleccionat obres de l'editorial Kókinos.

Esta editorial té un fons molt interessant i de gran qualitat per a prelectors i primers lectors, fons que a més van reeditant -el que és tot un plaer-. De entre tots els seus llibres editats en 2013 us recomanem:

-Hervé Tullet. Sin título (llibre que encapçala aquest post). Estem davant d'un original i inacabat llibre. Si, si... el llibre no està acabat i necessita que els lectors i l'autor col·laboren. Molt interessant per als prelectors. 


-Emma Giuliani, Ver la luz. El cicle de la vida narrat il·lustrativament d'una forma poètica. Del blanc i negre inicial a l'explosió de color que descobrim darrere de les seues pestanyes. Molt recomanable per a primers lectors.


-Michäel Escoffier / Kris Di Giacomo, A todos los monstruos les da miedo la oscuridad. A què no sabieu que els monstres s'amaguen sota el llit de la por que tenen? Pobrets! Un divertit llibre tan per als xiquets que tenen por com als que no. Preneu nota. Les il·lustracions són xulíssimes.


 -Hervé Tullet, Los cinco sentidos.Un llibre ple de sorpreses, de ginys amb els lectors menuts, de complicitat. Fantàstic.


-Stian Hole, El cielo de Anna. Anna ha perdut a sa mare i està plena de dolor, com son pare. Però Anna té moltes preguntes i les seues contestacions fa que pare i filla emprenguen un viatge inoblidable que produeix un bàlsam contra este dolor. Un llibre sobre la mort i el dolor que produeix entre els sers estimats. Bonic, interessant i gens "sensibler". Les il·lustracions són la peça clau del llibre.


 -Jorge Luján / Chiara Carrer, La roca. Diuen que la fe mou muntanyes, però sols la imaginació, la creativitat i l'originalitat, junt a la mirada al nostre interior és capaç de moure roques. Llegiu-lo i comproveu-ho. Per a primers lectors.


-Jean-Marc Derquen / Laure de Faÿ, ¡Voy a comedte!. Un àlbum il·lustrat simpàtic, ple d'humor, força original des del punt de vista narratiu i gràfic -una evocació al còmic i al dibuix animat. I conta la història d'un ferotge llop al qui li prenen el pèl dos conills espavilats i... pataplum... perd les dents i no pot parlar bé. 

dijous, 5 de desembre del 2013

Ninots de neu nadalencs / Muñecos de nieve navideños / Snowmen christmas


 Il·lustració de Kim, Shin-Hee

Il·lustració de Dorothy Stott

Il·lustració de Diane Duda

Il·lustració de Jamie Carter

Il·lustració de Kim Lewis


Il·lustració de Martyn Cain

Il·lustració de Jeannie Winston

Il·lustració de Julia Grigorieva

Il·lustració d'Olena Otto-Fradína

Il·lustració de Buket Erdogan

Il·lustració de Casey Girard

Il·lustració de Cyd Moore

Il·lustració de Dan Andreasen

Il·lustració de David Cooke

Il·lustració de Jill Ankrom

Il·lustració de Jon Goodel

Il·lustració de Karen Hillard

Il·lustració de Krista Hamrik

Il·lustració de Jan Pashley

Il·lustració de Pat Yuille

Il·lustració de Wendy Edelson

dimecres, 4 de desembre del 2013

Àlbums il·lustrats per regalar en Nadal 2013: editorial Andana / Libros ilustrados para regalar en Navidad 2013: editorial Andana (1)

Els fantàstics llibres voladors... editorial Andana

Des de hui anirem penjant al blog diferents llibres il·lustrats i àlbums que s'han editat al llarg de 2013 i que volem recomanar-vos per a regalar aquest Nadal.  Són algunes orientacions d'entre un grapat de llibres preciosos que s'han publicat. Com que són tants hem pensat agrupar-los per editorials. Hi ficarem llibres de grans editorial i de menudes, aquestes últimes tenen algunes obres molt bones i de vegades ens passen desapercebudes. Segur que us encantaran i després no sabreu quin triar. 

Volem començar per uns llibres i àlbums il·lustrats de l'editorial valenciana Andana. Aquesta editorial no té molts anys i en aquest poc temps està desenvolupant una llavor força important dins del camp editorial per tal de difondre bon i originals llibres en la nostra llengua. M'encanten els seus llibres i el plantell d'escriptor i il·lustradors que tenen: Oliver Jeffers, Ricardo Maniscalchi, Paula Bonet, William Joyce, etc.

Passem a recomanar-vos alguns dels seus llibres que s'han editat en 2013:

-William Joyce, Els fantàstics llibres voladors del Sr. Morris Lessmore, portada que encapçala aquest post. Esta és la història que va inspirar el Premi Oscar al millor curtmetratge animat de 2012. Fantàstic.


-Oliver Jeffers. L'increïble nen menjallibres. Un llibre il·lustrat, per a primers lectors, que és tot un cant per la lectura. A l'Enric li agradaven els llibres, però no li agradava llegir-los, li agrada menjar-se'ls. Llibres grans, llibres il·lustrats, llibres de referència... I com més en menjava, més llest es feia. Però, un dia... Interessantíssim i molt divertit.-Francesc Gisbert / Dani Miquel / Ricardo Maniscalchi. La Maria no té por. Per als primers lectors. Tot comença quan Maria se'n va a passar unes dies a casa l'avia. En una habitació molt fosca trobarà el llibre dels espantacriatures, els mostres que fan por als xiquets que es porten malament.


Tres llibres que destaquen per la seua originalitat i per les il·lustracions. Aneu prenent nota ;)
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...