dissabte, 8 de gener del 2011

Nit, festa / Noche, fiesta / Night, party


Dissabte nit... festa
(il·lustració de Michelle "Mia" Araujo)

Les il·lustracions d'Antonio Boffa / Las ilustraciones de Antonio Boffa


Ja fa temps que seguim l'obra de l'il·lustrador Antonio Boffa i sembla que ja és hora de compartir les seues creacions amb tots vosaltres. Diferents tècniques, temes variats, colors que van des del blanc i negre fins a la mescla més explosiva,... i en totes elles hi ha una certa poesia. Excel·lent artista!divendres, 7 de gener del 2011

La lectura, GPS al país de la fantasia


Els llibres ens marquen les coordenades cap al país de la fantasia
(il·lustració de Lorenzo Mattotti)

Crea el teu vampir / Crea tu vampiro / Create your vampire


Del blanc i negre d'ahir a l'explosió de  color de hui. L'il·lustrador Teodoru Badiu ens presenta aquests simpàtics personatges (un poc vampírics) i molt fàcil per a prendre de model i seguir inventant-se'n nosaltres. S'animeu? Us fiquem més models per a inspirar-se.

Simpatia i molt color per aquests dies de fred.

dimecres, 5 de gener del 2011

Una nit màgica: il·lusió i alegria als ulls dels xiquetes i xiquets

Alegria i il·lusió en la mirada (il·lustració d'Antonio Javier Caparo)

Ens agradaria que tots els xiquets i xiquetes del món tingueren sempre una mirada d'alegria i il·lusió com aquesta, i que els Reis Mags els portaren una llum protectora contra la fam, les malalties, la guerra, la violència, la ignorància, l'explotació, la carència d'amor, la solitud... i també, una joguina i un llibre.

Us desitgem a tots i totes, menuts i grans, que Melcior, Gaspar i Baltasar us porten molts regals i que la màgia d'aquesta nit es perllongue per tot l'any.

Us regalem aquestes ulleres màgiques que faran possible veure el dia a dia d'una forma més poètica... i en colors! Amb elles no perdreu mai el somriure.


Animals lectors / Animales lectores / Readers animals


En fred i en calor, en terra i en el mar, grans i menuts... als animals també els agrada llegir. I a vosaltres? Caldrà prendre model d'aquests animals lectors, il·lustrats per Bill Cigliano.

dimarts, 4 de gener del 2011

Pentinant-se / Peinándose / Combing


Preparant-se per saltar al ring o per tenir una cita d'amor?
(il·lustració de Jing Wei)

Les ciutats imaginàries de Mattias Adolfsson / Las ciudades imaginarias de Mattias Adolfsson / Imaginary cities Mattias Adolfsson


Les ciutats imaginàries ens encanten. Ja n'hem ficat al blogalgunes d'elles, totes originals i ben diferents. Hui volem compartir amb vosaltres les ciutats que imagina Mattias Adolfsson: vaixells-ciutat, boles-ciutat, robots-ciutat,... ciutats inversemblants, impossibles, futuristes. I ens preguntem: qui viurà en aquestes ciutats, com seran els seus habitants, quin tipus de govern tindran...?


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...