dissabte, 13 de febrer del 2010

Una mirada a la figura femenina africana: les il·lustracions de Taieb Ayat


Ens agrada molt la pintura figurativa de Taieb Ayat -Live Kunst-, un artista tunisià que ara viu a Alemanya. Els colors, la figura femenina, els rostres, els animals que decoren el fons de la il·lustració, les originals arracades que porten les dones... Les seues figures ens recorden les il·lustracions típiques dels artistes africans, amb tot el seu sincretisme i color. Un artista a cavall entre el nord i el sud.
divendres, 12 de febrer del 2010

Les ciutats imaginàries de Junaida / Las ciudades imaginarias de Junaida


Fa temps que seguim el treball il·lustratiu de Junaida, una japonesa que amb les seues aquarel·les ens fa submergir en tot un món on la imaginació no té límits. Ciutats en miniatura poblades de personatges fantàstics, ciutats que caminen a llom d'un burret o roden sobre un cotxe, cases en la boca d'arbres on viuen dracs, icebergs que són pobles per a nans... És increïblement fantàstica!


dijous, 11 de febrer del 2010

El collage: webquest per a treballar-ho a classe
L'era digital comporta una altra manera de treballar a l'aula. Les webquest són molt interessants per a aplicar les noves tecnologies i la navegació per internet dins de l'aula. A més, per mig de les xarxes socials podem compartir un grapat de recursos i tasques d'altres companys per a nosaltres fer-les a classe.

En la xarxa trobareu molt lloc amb exemples concrets sobre webquest que us serviran de model, inclòs una biblioteca de webquest (a més, us aconsellem li doneu una llarga mirada la Societat Catalana de Webquest).

Tenim un example ben concret de com utilitzar a l'aula aquesta metodologia: El collage. Està feta per Beatriz Rivero, Enrique Prieto i Lea García. Té l'objectiu de crear exercicis pràctics amb aquesta tècnica, després de documentar-se sobre el concepte, la història i els seus representants més rellevants.

Molt interessant.

dimecres, 10 de febrer del 2010

Carnestoltes: els arlequins de Victor Nizovtsev / Carnaval: los arlequines de Victor Nizovtsev


 

L'il·lustrador rus Victor Nizovtsev pinta els arlequins de Carnestoltes de dos maneres ben diferents: com si foren icones o amb el confetti que imprimeix a les il·lustracions un toc festiu i impressionista. Divergent i original.

dimarts, 9 de febrer del 2010

Les caricatures de Vladymyr LukashEns agraden les caricatures. Els bons caricaturistes capten amb els seus pinzells la personalitat de les persones. Això és el que fa, d'una manera excel·lent, Vladymyr Lukash.

No cal ficar el nom de les persones caricaturitzades, són suficientment coneguds per tots.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...