dissabte, 10 d’abril del 2010

divendres, 9 d’abril del 2010

Il·lustracions de la madrilenya Marta Mayo / Ilustraciones de la madrileña Marta Mayo


De vegades el que busquem en una il·lustració, infantil o d'adults, ens que ens sorprenga, que ens motive, que ens deixe una mena de cuquet que qüestione els nostres plantejaments inicials. Les il·lustracions de Marta Mayo no deixen indiferent, ni per la tècnica que utilitza ni pel seu contingut.

Unes il·lustracions molt interessants!!!


dijous, 8 d’abril del 2010

Marca-pàgines il·lustrats / Marca-páginas ilustrados: activitat per a crear-ne

Marca-pàgines / Bookmarker d'Aenhimal

Els marca-pàgines il·lustrats solen tenir una gran bellesa, a més de ser pràctic i útils per als lectors. Fer marca-pàgines és senzill. Ara que estem de vacances podem aprofitar per dissenyar-se'n al nostre gust.

Tal vegada us interesse donar-li una ullada al Musée du Marca-pages / El Museu del Marca-pàgines / El Museo del Marca-páginas on podem trobar-ne molts, agrupats per il·lustradors, biblioteques, premis literaris, editorials, museus... Hi ha molt diferents i, ja sabeu, quan més en mirem més estímuls tindrem per a crear-ne nosaltres.

Podem fer-los a mà o digitalment. Per exemple, agafar una fulla i dividir-la en quatre parts i en cadascuna d'elles dissenyar-ne un. Després el retallem i ja està. Ens pot servir de model els marca-pàgines de Géraldine Cosneau:


També podem utilitzant el programa de "paint", triar una il·lustració que en agrade i crear-ne nosaltres un, com aquest que hem fet basant-se en una il·lustració d'Esme Nichola Shilletto. L'imprimim i el retallem per la mitat i podem regalar-ne un al nostre amic/ga, fent parella.


I aquest model encara és més senzill, utilitzant també "paint" i una il·lustració de Jordi Cuyás (també un exemple de com fer-ne utilitzant el collage-. Podem fer-ne basant-se en un tema, o un il·lustrador, o un llibre, o...tants i tants que el proper Dia del Llibre tindrem un bon regal per a repartir.

Aprofitem per a crear i gaudir aquestes vacances, un bon recurs il·lustrat per a no avorrir-se!

dimecres, 7 d’abril del 2010

Cristiana Cerreti, il·lustradora italiana


Cristiana Cerreti és una il·lustradora italiana que ens agrada per la delicadesa de les seues il·lustracions i per la seua fantasia desbordant. Que us sembla? A nosaltres ens encanta.

dimarts, 6 d’abril del 2010

Maternitat: il·lustracions / Maternidad: ilustraciones / Motherhood: illustrations / Maternité: illustrations


La maternitat, la figura de la mare i el fill/a, ens ha donat pas a unes meravelloses il·lustracions, tant per part de la visió femenina com masculina. Ací teniu un tastet del que estem parlant:

Friedrich Franz Klein

Mai Trung Thudilluns, 5 d’abril del 2010

Figures, colors, personatges: il·lustracions de Brenda York / Figuras, colores, personajes: ilustraciones de Brenda York / Shapes, colors, characters:


Cada il·lustrador té les seues característiques pròpies que fan de les seues il·lustracions autèntiques obres d'art especials. En agrada picotejar, d'ací i d'allà, per tal d'anar mostrant en aquest blog molta diversitat il·lustrativa -esperem aconseguir-ho-.

Us presentem l'obra d'una gran il·lustradora californiana, Brenda York, que destaca pels seus retrats figuratius i pel color que utilitza. Les seues il·lustracions ens recorden certa etapa de Pablo Picasso, però aquests amb una frescura més infantil. Excel·lent i original. Ens agrada molt!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...