dissabte, 28 de març del 2015

Il·lustracions d'Andrew Ferez: bellesa apocalíptica


Andrew Ferez-Андрей Ферез ens il·lustra un món irreal en el que sembla que els somnis més increïbles siguen possible: el foc i el seu poder arrasador dona pas a les arts, el arbres cobren vida enmig d'una terra que batega, la música sona entre cases neogòtiques. La violència i la destrucció entre la bellesa d'unes flors ens donen esperança en un apocalipsi imaginari.


divendres, 27 de març del 2015

Il·lustracions de Martijn van der Linden: animalari infantil


Per tal d'educar la mirada estèticament, el xiquets i xiquetes necessiten gaudir de moltes imatges diferents, amb qualitat, originals i suggerents. Il·lustracions que els motiven a sentir i imaginar, a criticar o recolzar,... Aquests són els objectius del blog, llegir imatges en suport digital i suport paper, moltes imatges.

Hui tenim una proposta il·lustrada que ens sembla original, simpàtica i acolorida, molt animal. Les il·lustracions de Martijn van der Linden, amb les seues diferents tècniques, ens porten a mons màgics, moderns, on els animals encara parlen i viuen com si fossin persones. Molt boniquetes.dijous, 26 de març del 2015

Suaus coixins per a dolços somnis / Suaves cojines para dulces sueños / Soft cushions for sweet dreams


Res millor per a descansar que un bon coixí per a reposar el cap.
Coixinets de suaus plomes que deixa als anecs despullats.
(il·lustració de Monika Suska)

Il·lustracions de Sergey Smirnov: estilització femenina


Sergey Smirnov retrata un món femeni ple de bellesa, exotisme i gramour. Dones que tenen un cert misteri en la mirada, xiquetes plenes de tendresa... dones de diferents edats i personalitat il·lustrades amb pinzellades plenes de delicadesa. En recorden a les dones pintades per Modigliani.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...