dissabte, 3 de desembre del 2016

Il·lustracions de Ruth Angulo


Són precioses les il·lustracions de l'artista Ruth Angulo. Amb una temàtica variada, alguna totalment surreal i altra vinculada a la seua terra, Costa Rica, ens presenta mons i personatges molt atraients i interessants, propers a l'univers dels infants.

Passeig tardorenc / Paseo otoñal / Autumn walk


Què bonic és passejar en la tardor, entre els arbres!
(il·lustració de Fabrice Backès)

divendres, 2 de desembre del 2016

Bellesa onírica: il·lustracions de Whooli Chen


Les il·lustracions de Whooli Chen són pura bellesa surrealista. Entre el món dels somnis i de la natura van els personatges passejant-se i gaudint. Hi ha molta poesia en aquestes imatges. Què us semblen?
 


dijous, 1 de desembre del 2016

Curiositat / Curiosidad /Curiosity

Il·lustració de Katty Huertas

La curiositat de les persones no té límits i això és bo. Des de la curiositat avança la humanitat. Plantejar-se el per què de les coses o de les situacions ens porta a descobrir. Tota la ciència està basada en la curiositat i pense que és molt important difondre-la entre els xiquets i xiquetes. 

Però aquesta mateixa curiositat té una vessant, molt arrelada, que finalitza amb la xafarderia: estar pendents de la vida dels demès, vigilar el que fan, escorcollar-los. És la part negativa.

Aquest dijous us presentem una sèrie d'il·lustracions en les que tots els personatges tenen molta, molta curiositat. I vosaltres en teniu?

Il·lustració de Boris Kulikov

Il·lustració d'Emma Hanquist

Il·lustració de Kelly Vivanco

Il·lustració de Marco Palena

Il·lustració d'Irma Gruenholz

Il·lustració d'Eva Armisén

Il·lustració de Boris Kulikov

 Il·lustració de Lucia Brandao

Il·lustració de Galia Zin'ko

Il·lustració de Benji Davies

Il·lustració d'Irina Kotova

Il·lustració d'Interesni Kazki

Abrigada / Snug


Fa molt de fred i cal anar ben abrigadets, però...
sempre amb glamour.
(il·lustració d'Hsiao-Ron Cheng)

dimecres, 30 de novembre del 2016

Àngel caigut / Ángel caído / Fallen angel

Sembla que aquest àngel, sense ales, pot volar en la seua humanitat.
Serà un àngel caigut?
(il·lustració de Tomás Müller

Temps de llegir / Tiempo de leer / Time to read


Qualsevol dia de l'any i qualsevol moment és bo per llegir. A tota hora, sempre estem a temps. És fantàstic. A l'estiu perquè fa bon temps i abelleix una lectura refrescant a la vora de la mar; a la tardor perquè desprès d'una bona passejada pel bosc i recollir fulles ens ve genial descansar còmodament amb la lectura i aprofitar per assecar el que hem recollit; a l'hivern amb una bona manta i una tassa de xocolate calent sembla que la lectura ens escalfa; a la primavera, entre flors i papallones, sortim al camp i gaudim del bon temps amb un llibre a la mà.

Sempre, sempre és bon temps per llegir, com fan aquestes xiquetes que il·lustra Aeppol.Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...