dissabte, 19 de maig del 2018

Il·lustracions de Kukula: neo-rococó femení


Kukula il·lustra dones amb un estil totalment rococó, molt empolainades, caminant sobre grans plataformes i amb complements que les fan semblar nines de porcel·lana. Un estil que ens fa pensar en temps passats o amb Madonna. Què us semblen?divendres, 18 de maig del 2018

De visita al museu / De visita al museo / Visiting the museum

Il·lustració de Daniel Torrent

Hui celebrem el Dia dels Museus / Día de los Museos i podem aprofitar-ho per a gaudir de l'art visitant els museus i disfrutant de les nombroses activitats que es realitzen als museus. Segur que tots i totes teniu ben prop un museu: visiteu-lo!!! Aprofitem per anar-hi en família, per acompanyar als xiquets/es. No tenim que recórrer-ho tot, de pressa, sense temps per prear el seu contingut. Millor fer visites pausades, centrant-se en alguns dels seus aspectes, donant-li temps a la mirada per assumir el que veiem.

Hui, demà, despús-demà... visitem els museus, són tresors de l'art a l'abast de tothom. Des d'ací fem un petit homenatge als museus, al seu contingut i tots/es els visitants/es.

Il·lustració de Riccardo Guasco

Il·lustració de Mariusz Stawarski

Il·lustració de Cari Vander YachtIl·lustració de Jimmy Liao

Il·lustració de K. Madison Moore

Il·lustració de Marianna Oklejak

Il·lustració de Linda Apple

Il·lustració de Timothy Adam Matthew

Il·lustració de Lucia Heffernan

Il·lustracions de Toshihiro Mori


Ens encanten les il·lustracions de l'artista japonès Toshihiro Mori, una mescla entre el pop i l'estil manga japonès. Les seues imatges és un totum revolutum en les que la fantasia i la imaginació prenen cos creant un imaginari propi i una forma d'expresar-se molt personal.
dijous, 17 de maig del 2018

Llegint per tot arreu / Leyendo por todas partes / Reading everywhere


És un plaer llegir, sempre, per tot arreu. Llegir a casa, al camp, a la vora del mar, a la butaca, dalt d'un arbre, a la vora del mar, a cavall d'una estrella...Llegir sols o en companyia, llegir ficció i no ficció, llegir i recrear la paraula i les imatges. Llegir!!! Això és el que fan tots aquest personatges que il·lustra Núria Díaz.


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...