dissabte, 12 de novembre del 2011

El mag de la nit / El mago de la noche / The magus of the night

 
... Aquesta nit tu seràs l'ésser màgic i tindràs el poder de...
fer realitat els bons somnis de tots els xiquets i xiquetes.
M'has d'ajudar!
Una gran aventura que comença al caure el Sol.
I tu, vols també ajudar-me?

(il·lustració de Sam Hyuen Kim)
Les il·lustracions de Gonçalo Viana


Les il·lustracions de Gonçalo Viana estan carregades de simbolisme i crítica, que junt al seu propi estil i color li donen una peculiaritat molt personal.
divendres, 11 de novembre del 2011

1, 2... amunt, avall... Gimnàstica! / Gimnasia! / Gym!


1, 2, 1, 2,... amunt, avall, amunt, avall... animant a fer gimnàstica 
(il·lustració de Ferdi Trihadi)

Tristesa i melancolia / Tristeza y melancolía / Sadness and melancholy

Adolescents i joves amb un aire de tristor, de melancolia, són els que retrata d'una manera original l'artista Caitlin Rigby. En solitud o en companyia, les corbes i els colors emprats ens fan pensar en problemes, embolics psicològics propis d'aquesta edat, però que semblen agreujats per algun motiu greu. Il·lustracions molt poètiques, carregades de tendror i tristor.
dijous, 10 de novembre del 2011

Es crea la nit, s'il·lustren els somnis / Se crea la noche, se ilustran los sueños / Creation of the night, dreams are illustrated


De la llum del sol a la foscor de la nit, del paper en blanc a la creació final.... pas del temps. Poques vegades tenim l'oportunitat de veure com es crea una il·lustració i hui volem compartir amb tots vosaltres aquest procés, gràcies a Dmitry Rezchikov

Escoltem la música mentre contemplem el procés de creació de la nit.

I tu què fas? Activitat creativa / ¿Y tú qué haces? Actividad creativa / What do you do? Creative activityTenim el dia ple d'activitats, des de que s'alçem fins que es gitem. Podem fer tantes coses! Tot llevat d'avorrir-se. Mireu aquestes il·lustracions de Geneviève Després en les que ens presenta homes i dones realitzant diferents activitats en les quatre estacions.

Us proposem que feu el mateix: agafem un foli, el quadriculem al menys en 9 vinyetes, i fiquem dins de cadascuna una activitat que ens agrade fer molt en la tardor, per exemple... correr sota la pluja, agafar caragols, anar al cinema, llegir al racó del foc, menjar castanyes, etc. Després podem fer una exposició a la classe amb totes les creacions dels alumnes (incloent una del mestre o de la mestra).

S'animeu? La tècnica a utilitzar pot ser lliure i el tipus de dibuix també. Sols es demana que el personatge siga el mateix en totes les vinyetes (ells mateix). Si realitzeu l'activitat ens agradaria que ens enviareu les creacions dels xiquets i xiquetes i les compartim amb tots els lectors del blog. Val?!
dimecres, 9 de novembre del 2011

Somnis compartits / Sueños compartidos / Shared dreams


Reposant els somnis amb la dolçor d'un amic.

(il·lustració d'Anna Jo)

Humor i color en les il·lustracions de João Vaz de Carvalho


Les il·lustracions de l'artista portuguès João Vaz de Carvalho tenen un sabor especial. Amb humor i molta expressivitat, ens mostra uns personatges amb ulls redons, que semblen amb constant perplexitat, i que juguen amb el vestuari i l'entorn. Les textures i colors ajuden a que la comunicació amb la mirada de l'espectador siga més impactant. Original.

A més, té moltes il·lustracions on, com una espècie de mural, apareix el personatge principal i al seu voltant es desenvolupa tota una narració gràfica, sempre seguint amb el to d'humor.Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...