dissabte, 23 de gener del 2016

Ens pentinem? / Nos peinamos? / We comb?

Il·lustració de 下班後的畫畫課

Dissabte, cap de setmana, se n'anem a la perruqueria? Ens agrada anar amb els cabells ben arreglats, llargs o curts, així que el millor es ficar-se mans a l'obra per anar estupendament pentinats. Què fem, anem a la perruqueria o se'l arreglem nosaltres a casa?

 Il·lustració de Mateo Dineen

Il·lustració d'Avetis Khachatryan

Il·lustració de 度薇年

Il·lustració d'Andrey Remnev

 Il·lustració de Beatriz Martín-Vidal

Il·lustració d'Evgenia Gapchinska

Il·lustració de Ice Cream War

Il·lustració de Jenny Meilihove

Il·lustració de Jeremy Norton

Il·lustració de Mario Rosales Arredondo

Il·lustració de Sarah Jane Szikora

Il·lustració d'Onelio Marrero

Il·lustració de JooHee Yoon

Il·lustració de Robin Heighway-Bury

divendres, 22 de gener del 2016

dijous, 21 de gener del 2016

Il·lustracions de Katalin Szegedi: colors entre somnis


Aquest dijous anem a somiar: tanquem els ulls i deixem que la imaginació s'enlaire. Tal vegada trobeu moltes coses inversemblant, jo he trobat les il·lustracions de Katalin Szegedi, enredrades entre pinzells i colors. M'han omplit el dia d'il·lusió. Són tan precioses i sugerents...

Al voltant de la foguera / Alrededor de la hoguera / Around the Campfire


A l'hivern, res millor que juntar-se al voltant d'una foguera.
Sembla que aquests llops tenen una bona tertúlia.
(il·lustració de Regina Lukk-Toompere)


dimecres, 20 de gener del 2016

Jo i els meus ninos / Yo y mis muñecos / Me and my dolls


Jo i les meues nines.
Superabundància!?
(il·lustració de Mab Graves)

Cuinant el sopar / Cocinando la cena / Cooking dinner


Hui què sopem, papà?
(il·lustració de 下班後的畫畫課

Il·lustracions de Betty Wittwe: versions il·lustrades jugant amb l'art i els artistesJa sabeu com ens encanta jugar amb l'art i encara més descobrir com altres artistes també ho fan. Hui volem donar-li una miradeta a les il·lustracions de Betty Wittwe, són fantàsticament boniques, divertides i interessants. En cada il·lustració mescla tota una sèrie d'obres d'altres pintors, fent un guiny als autors i la seua obra. Mireu, per exemple, la primera il·lustració, a dalt, i la seua explicació, a sota: tenint de base la pintura de George Pierre Seurat, Tarde de domingo en la isla de la Grande Jatte, puntillista, ha anat afegint diferents parts de quadres d'altres pintors famosos, incloent la tècnica que ells empraven. Els resultats són sorprenents, com podeu comprovar.  Fa el mateix en totes les altres il·lustracions, incloent, a més, personatges del còmic o dels dibuixos animats. Algunes de les il·lustracions tenen diferents versions. Trobem que és una manera molt lúdica i divertida d'apropar l'art als xiquets i adults. 

Mireu tota la resta d'il·lustracions i proveu d'esbrinar sobre quina pintura principal està basada la il·lustració, qui és el seu autor, quins elements són els afegits i el seus autors i títol de les pintures. Tot un exercici al voltant d'algunes de les més conegudes pintures de la història de l'art universal, un joc semblant al de 'busca les diferències' i li afegim 'digues a qui pertanyen'. S'animeu?
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...