dijous, 11 de novembre del 2010

Il·lustracions del portuguès Antonio Joao Santos


Les il·lustracions d'Antonio Joao Santos tenen un toc se simpatia infantil que creen un joc immediat entre la mirada i l'encís. Des del gegant -o és un xiquet vist de ben prop?- fins a totes les figures que estan submergides a l'aigua, passant per la seua visió de la nit... totes amb uns colors que indueixen a mirar a un punt determinat del personatge o de l'acció. Ens agrada!dimecres, 10 de novembre del 2010

Il·lustrant la nit / Ilustrando la noche / Illustrating the night / Ilustrując noc


La lluna juga a gronxar-se amb el nas de  la nit, il·lustració de Ryszard Chmiel

Ja fa temps que anem seguint el treball d'un gran artista polac, Ryszard Chmiel. La seua temàtica és variada, però especialment ens encisa la seua visió de la nit. Són il·lustracions on la foscor nocturna és la protagonista i sempre està al seu voltant la lluna, que l'acompanya, com un cresol que li dona llum per a no perdre's. Magnífiques i originals il·lustracions.


dimarts, 9 de novembre del 2010

Abrazos: exposició de Mónica Carretero a la Librería Diagonal de Segovia


Ens encanta visitar i comprar llibres a les llibreria, molt més que als centres comercials. Sabem que en aquests darrers anys moltes d'elles estan tancant les seues portes perquè no sols els afecta la crisi econòmica, sobretot és la competència tan dura que hi ha entre elles i els grans magatzens comercials. Per això ens alegra donar-vos una doble notícia: la Libreria Diagonal de Segovia compleix 25 anys -moltíssimes felicitats i que compliu molts més anys- i per a donar-li més ressó i compartir la celebració hi ha muntada una exposició de Mónica Carretero, Abrazos. No se la podeu perdre!

Una forta abraçada a les llibreteres i a Mónica.

Mirant quadres al museu / Mirando cuadros en el museo / Look at pictures in the museumDe vegades són els propis espectadors els que es converteixen en protagonistes actius dels quadres que podem visitar als museus. Mireu aquestes il·lustracions de Karin Jurick i ho comprovareu. Per cert, sabrieu dir els noms de les pintures i els artistes que les han creat, dels quadres que estan mirant aquests visitants al museu?

Original punt de vista!


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...