dissabte, 21 d’abril del 2012

Una moda "chic" / A fashion "chic"
La moda s'imposa... de nou s'estila el look chic
(il·lustracions de Xavier Ramonède)

El llibre i la lectura / El libro y la lectura / Books and reading


Paco Giménez és un excel·lent il·lustrador valencià que, entre altres aspectes artístics, destaca per la seua originalitat. Acaba d'editar en la Fundació Bromera (enguany, la Fundació Bromera commemora el seu desè aniversari i, per això, amb el lema  Deu anys de vida, deu anys de projectes, han publicat un quadern d'activitats molt interessant, que es podeu baixar gratuïtament) el seu cartell per a celebrar els Dia del Llibre i el Dia del LLibre Infantil.

Aquestes il·lustracions pertanyen a aquest quadern. Són precioses. Aprofitem per a desitjar-los als amics i amigues de Bromera: moltes felicitats.


divendres, 20 d’abril del 2012

"Fados" / "Hados"


Hi ha fades i "fados" pel bosc de la fantasia.
Els "fados" saben cantar molt en portuguès,
llògicament... uns millor que altres.

(il·lustració de Rodrigo Folgueira)

Cartells sobre el llibre: Gunter Rambow / Carteles sobre el libro: Gunter Rambow / Posters about the book: Gunter Rambow,


Gunter Rambow té una col·lecció de cartells, realitzats per a l'editorial S. Fischer Verlag en la década dels anys 70. Aquests cartells suposen una gran innovació dins del disseny gràfic. En blanc i negre, cada cartell és tota una metàfora poètica del llibre.


Guia de Lectura: Llibres infantils de Sant Jordi, la princesa i el drac / Guía de Lectura: Libros infantiles sobre San Jorge, la princesa y el dragón

Preparant el Dia de Sant Jordi hem realitzat una selecció de llibres sobre Sant Jordi, la seua llegenda, la princesa i la rosa. Llibres que estàn en castellà i català i que esperem us siga útil. Podeu descarregar-se-la.

Feliç Sant Jordi 2012!

Guia de Lectura: llibres de Sant Jordi, el drac i la princesa                                                                                                   

dijous, 19 d’abril del 2012

La llegenda de sant Jordi... explicada pel senyor drac!


Ja s'apropa Sant Jordi i són molts els llibres que sortiran al carrer omplint de lletres els nostres pobles. Sobre Sant Jordi i la seua llegenda s'han editat molts llibres infantils. L'editorial Cruïlla acaba de publicar La llegenda de sant Jordi... explicada pel senyor drac!, de Carles Sala i Vila, amb unes fantàstiques il·lustracions de Carles Hénaff.

El llibre es qüestiona una sèrie de fets i característiques dels personatges de la llegenda, com què passaria si el drac en realitat fos vegetarià, o la princesa fos un poc bajoca, o si la lluita amb el cavaller no fos tan dura i cruenta com ens han contat? Una divertida història que li dona la volta a la llegenda tradicional.

Llegint al metro / Leyendo en el metro / Reading on the subway


Leah Piken Kolidas té tota una sèrie d'il·lustracions referents a la lectura al metro, City scenes. Els personatges lligen als vagons o a l'estació, però ells mateix es converteixen en lectura, estan plens de paraules. Molt originals.
dimecres, 18 d’abril del 2012

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...