divendres, 29 de gener del 2010

Strip Generator: fer còmics digitalment / Hacer cómics digitalmente


Ens agraden els còmics! Si, si, des de sempre han estat una de les nostres lectures favorites. Hi ha molt xiquets i xiquetes que també els agraden, no sols llegir-los, també crear-ne. Les noves tecnologies ens brinden l'oportunitat de muntar els nostres propis còmics digitalment.


Hui us volem recomanar Strip Generator, una senzilla eina per a crear còmics. En el cas de Strip Generator no fa falta registrar-se i... apa! No és necessari ni tan sols saber dibuixar. Això si, cal tenir una idea del que volem crear, una espècie de guió (quant més creatiu millor) i buscar les il·lustracions que més se'ns acomoden. Si el que volem és ficar-ho al blog tan sols cal registrar-se (és gratuït).

Els passos són senzill:podem triar per a fer d'una a tres vinyetes i escollir la seua grandaia, triem els personatges (humans, animals o fantàstics), triem els objectes que ens ajudaran a crear la tira còmica, podem afegir formes -shapes- i text -bubbles-. Si no ens agrada podem tornar darrere. Una vegada creat el podem guardar, generar el còmic, imprimir, enviar per correu als amics...

Nosaltres hem creat la tira còmica que encapçala aquest pots. Què us sembla?

dijous, 28 de gener del 2010

Els ocells il·lustrats per Andrea Schreiber / Los pájaros ilustrados por Andrea Schreiber


Ens agraden aquests ocells que semblen s'hagin ficat les plomes per a desfilar per damunt d'una passarel·la de moda. Les il·lustracions són de l'alemanya Andrea Schreiber i ens mostren, amb acolorides corves, tot el luxe que pot desplegar un ocell amb les seues plomes.dimecres, 27 de gener del 2010

Caia Koopman i les seues il·lustracions

Caia Koopman és una il·lustradora californiana que il·lustra dones amb llargs i estilitzats cossos, grans caps i mirades versàtils. Amb reminiscències del manga, té uns estil propi que ens agrada: les expressions de les xiques, els tatuatges, els cabells sofisticats, la coreografia que envolta als personatges... . Què us sembla? És evident, mirant les seues il·lustracions, el seu amor per la natura i els animals.


dimarts, 26 de gener del 2010

La cuina i els cuiners: il·lustracions de Will Rafuse / La cocina y los cocineros: ilustraciones de Will Rafuse


Haut cuisin françoise... Tenim un prototip de cuiner francès ficat al nostre imaginari col·lectiu i les il·lustracions de Will Rafuse s'apropen molt a ell: l'alt barret de cuiner, el bigotí, l'utilització de vi en les seues receptes,... Cuines i cuiners il·lustrats amb la seua salsa. Que bo! Ens agrada.dilluns, 25 de gener del 2010

Les il·lustracions d'Ofra Amit / Las ilustraciones de Ofra Amit


Hui us volem recomanar que li doneu una llarga mirada a les il·lustracions de la israelí Ofra Amit. Ens agrada sobretot la seua varietat tècnica i la seua imaginació: excel·lent!


diumenge, 24 de gener del 2010

L'elegància del barret en les dones / La elegancia del sombrero en las mujeres: Danny McBride


Què chic les dones amb barret! Amb aquest fres tornen a estar de moda, però cal dir que l'elegància d'una dona amb barret és especial! Mireu aquestes il·lustracions de Danny McBride on totes les dones porten barret, de diferents maneres, però totes elles amb un port sobri i elegant.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...