dissabte, 29 de març del 2014

divendres, 28 de març del 2014

dijous, 27 de març del 2014

Ens bressolem amb la lluna / Nos acunamos con la luna / We cradled with moon


La lluna està molt contenta jugant amb els xiquets, vigilant els seus somnis, descansant amb ells. Una lluna que es torna infantil, que es retroba amb els seus inicis. Llunes il·lustrades per Anne-Isabelle Le Touzé.


Paraigües sota la pluja / Paraguas bajo la lluvia / Umbrella in the Rain

Il·lustració de Corey Egbert 

Sembla que la primavera va amagant-se: vent, pluja, neu... és que l'hivern no la vol deixar sortir. Malgrat aquesta climatologia, per ací no plou, estem secs i necessitats de pluja. Volem veure molts paraigües de colors, com aquests il·lustrats, que ens alegren la mirads.

 Il·lustració de Corinne Demuynck

 Il·lustració de Stanislav Sidorov

Il·lustració de Gemma Aguasca Solé

 Il·lustració de pluja_Doron Sohari דורון זהרי

Il·lustració de Jessica Edwards

Il·lustració d'Alicia Varela

Il·lustració d'Ana Lartitegui

Il·lustració de Bae, Su-Youn

Il·lustració de Katrina Lin

Il·lustració de Christia Levina

Il·lustració d'Emiliano Ponzi

Il·lustració d'Esther Burgueño

Il·lustració de Francesca D'Ottavi

Il·lustració de Katrina Lin

dimecres, 26 de març del 2014

dimarts, 25 de març del 2014

Las gafas de ver: àlbum il·lustrat per Guridi


Hi ha llibres que tenen molt de suc i molta "salsa", com aquest, de Margarita el Mazo, amb les fantàstiques il·lustracions de Guridi: Las gafas de ver, d'Ediciones La Fragatina. El títol ja ens crida l'atenció, doncs sembla una redundància, però no...

El llibre ens narra una simpàtica història d'amor: Carlitos és un xiquet menut que s'enamora d'Inés. No sap que fer per a ella se n'adone de la seua existència, se li ocorren tot tipus de actuacions, quina d'elles més boja, per a sortir de la seua invisibilitat. Un bon dia tot sembla canviar quan Inés diu que van a ficar-li ulleres. Ostres! És què no el veia? Això sembla, però de vegades les coses no són tan fàcils i senzilles com semblem.

Un àlbum il·lustrat encisador, amb un protagonista, Carlitos, que t'atrapa des del principi per la seua manera de ser, la seua tendresa, la seua gran autoestima, la gran imaginació i la seua capacitat per trobar-hi recursos per tal de resoldre el seu problema. Fantàstic! Un llibre molt recomanable, ple d'humor i tendresa, amb bon ritme fins el final. Les il·lustracions de Guridi, amb tota la seua senzilles, ens submergeixen magníficament en la personalitat del Carlitos i el seu fantàstic món... de l'enamorament.

Una història per a menuts de la que els adults gaudirem moltíssim.


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...