dissabte, 16 de juliol del 2016

Astrologia cafetera / Astrología cafetera / Astrology with coffee


A l'estiu passem més temps per la nit mirant el cel i així anem esbrinant les diferents constel·lacions. Això ens fa pensar amb l'astrologia i com l'artista Sehee Chae l'il·lustra -per cert, falta un signe en aquest zoodíac, sabríeu dir-me quin?-.

Se n'he adonat que en totes les imatges el cafè és el protagonista? Astrologia cafetera, original.divendres, 15 de juliol del 2016

dijous, 14 de juliol del 2016

Sopem al restaurant? / Cenamos en el restaurante? / We dined at the restaurant?Un dels plaer de l'estiu i de les vacances és el de gaudir de la nit:
anem-hi a buscar un restaurant?
Menjar en bona companyia, relaxadament, sense mirar el rellotge...
asseguts o de plantat, dins o a la terrassa,
menjant i conversant. Fantàstic!
(il·lustració de Mouni Feddag)

Il·lustracions de Gaby d'Alessandro: humanitat i naturalesa


Formem part de la natura, som naturalesa. Gaby d'Alessandro té una sèrie d'il·lustracions en les que la vegetació ens impregna, ens invaeix i transforma.


dimecres, 13 de juliol del 2016

Udolant / Ululando / Hooting


auUUU!
Udola el llop, enamorat de la lluna.
(il·lustració de Gervasio Troche)

Il·lustracions de Mitsuru Watanabe: immersions infantils al món de l'art


Fa temps que volíem compartir amb vosaltres les il·lustracions de Mitsuru Watanabe. Són precioses i molt originals. Una xiqueta -Naoko?- va fent immersions entre pintures clàssiques, versionant-les: Botticelli, Rousseau, El Bosco, Miquel Àngel, Van Gogh, etc. M'encanten totes, a més em sembla una proposta molt lúdica, doncs podríem preguntar a les xiquets i xiquets en quin quadre els agradaria viure? Ben cert que si no en coneixen no sabran que contestar-vos, aleshores és el moment de que agafeu llibres il·lustrats d'art o llibres infantils sobre artistes i que aprofiteu l'estiu per anar als museus amb ells i gaudir junts de l'art. Si en coneixen, segur que la seua resposta us deixarà bocabadats.

Aquesta simbiosi oriental-occidental (xiqueta oriental / quadres de la cultura occidental, preferentment) i cultura-accions infantils és força atractiva.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...