dissabte, 29 d’agost del 2009

XIV Jornadas Internacionales del Còmic Villa de Avilés: setembre 2009


Si sou d'Avilés o esteu de turisme -un lloc preciós per a descansar i passar-ho bé- podeu visitar les XIV Jornadas Internacionales del Cómic Villa de Avilés. Des del 7 fins al 12 de setembre podem gaudir d'un saló del còmic que ja té un renom internacional. El cartell de les jornades és de l'il·lustrador Noberto Fernández.
Un grapat d'invitats com Marko Djurdjevic, Zeina Abirached, Herb Trimpe, Sergio Bleda, Peter Snejbjerg, Chris Sprouse, Mark Buckingham, Etienne Davodeau, Jim Cheung, Steve Niles i el propi Norberto Fernández. A més, hi haurà exposicions individuals de Miguel Ángel Martín (Centro Comercial El Atrio), Ana Miralles (Palacio de Valdecarzana, entrada per Calle El Sol), Rubén Pellejero (sala de exposicions de la Casa de Cultura) i Doug Braithwaite (entresol del saló d'actos de la Casa de Cultura).
Un acte més per a poder estar a la última del món del còmic. No se'l perdeu!

divendres, 28 d’agost del 2009

Agost en festa


Agost, les vacances, el sol, el relax, els viatges... un mes de festa del que disfrutem fins l'últim segond. Fanalets de llum en cada poble i ciutat que serà un bon bagatge per a tot l'any.

dimecres, 26 d’agost del 2009

Antropomorfisme animal de l'il·lustrador Will Bullas


Lectora o bibliotecaria? Will Bullas

Ja sabem que en les faules es representen els animals antropomorfejats per tal de retractar situacions i ambients socials que critiquen a l'home. Doncs ara tenim el plaer de presentar-vos les il·lustracions de Will Bullas, que fa el mateix, però amb unes excel·lents pinzellades socials i crítiques. Un realisme pictòric que mereix un gran aplaudiment i un humor que ens ha encantat.

Per a nosaltres ha estat tot un descobriment, que volem compartir en aquest raconet il·lustratiu. Will Bullas també té en porcelana els seus animals.
Doneu-li una ullada i ja ens direu! Impressionant! L'hem afegit als nostres favorits.

dimarts, 25 d’agost del 2009

El plaer de dormir


Entre jocs i jocs... un descans: el plaer de la migdiada. I millor si, abans de tancar els ullets, ens conten un conte: la porta a la imaginació.

diumenge, 23 d’agost del 2009

Toy creator: crear joguines virtuals / Crear juguetes virtuales


Hui us invitem a muntar la vostra pròpia joguina virtual: nines, monstres, robots, cotxes... Podeu fer-ho utilitzant Toy Creator.

És un programari ben fàcil d'utilitzar i ens permet crear autèntiques joguines virtuals. Després podem guardar-la o enviar-la als amiguets. amb el fons que més ens agrade.

Molt divertit i creatiu! Què us sembla el nostre monstre?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...