dissabte, 7 d’abril del 2018

Versionant la Gioconda / Versionando la Gioconda / Versioning the GIoconda


Jean Ache té una sèrie d'il·lustracions versionant a la Gioconda seguint l'estil de diferents artistes molts coneguts. De dalt a baix, tenim versions seguint l'estil d'Amadeo Modigliani, Paul Gauguin, Juan Gris, Pablo Picasso, Bernard Buffet i Fernand Leger. Unes il·lustracions doblement originals i ben curioses.


divendres, 6 d’abril del 2018

Il·lustracions de Chantal Horeis... en femení


El punt de vista sobre la dona per part dels il·lustradors/es és ben variat, com podem veure en diferents imatges en aquest blog sota l'etiqueta dona i art. Hui us presentem noves il·lustracions en les que les dones són les protagonistes. L'autora de totes elles és Chantal Horeis. Molt belles.


Amor en la biblioteca / Love in library


Enamorats en la biblioteca, enamorats de la biblioteca.
(il·lustració de Núria Díaz)

dijous, 5 d’abril del 2018

Finestres: il·lustracions de Jimmy Liao / Ventanas: ilustraciones de Jimmy Liao / Windows: Jimmy Liao illustrations


Les finestres són menudets forats per on podem veure el món i també el món ens pot veure a nosaltres. Al contrari de les portes, amb les finestres no perdem l'intimitat: veiem i ens veuen, però dins d'un espai personal. Açò ho descriu molt bé els pinzells de Jimmy Liao.

dimecres, 4 d’abril del 2018

Hi ha vida a les tasses / Hay vida en las tazas / There is life in cups


Ja sabem que les tasses, de qualsevol tipus, serveixen per a beure, però descobrim que hi ha tasses on creixen arbres, altres que serveixen com a nau espacial, d'altres que són acollidores per a relaxar-se o sorprenents amb conills dins.

Tasses molt boniquetes i plenes de vida, que il·lustra Nadja Sarell. Ens encanten!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...