dissabte, 17 de juny del 2017

'Meninas' il·lustrades per Raquel de Bocos


Un dissabte ple d'art clàssic actualitzat, de menines que pinta Raquel de Bocos. Diferents estils i tècniques  per donar vida artística a aquestes infantetes. Què bonic!
Il·lustracions de Masaaki Sasamoto-笹本正明: dones, papallones, dones papallona


Papallones, dones, dones papallones...la llibertat de volar, d'expressar-se, de crear. Masaaki Sasamoto-笹本正明 ens mostra una sèrie d'il·lustracions en les que les dones papallona són les protagonistes, tot amb daurat, donant-li majestuositat i elegància a les imatges. Interessant, original, bonic.divendres, 16 de juny del 2017

Il·lustracions infantils de Joanne Liu


Hem comentat diferents vegades al blog la importància de les il·lustracions en el món infantil. Alguns il·lustradors/es, per tal d'apropar-se més al món de la infancia, realitzen les seues creacions imitant els dibuixos infantils. Ja sabeu que això, que sembla molt senzill, és força difícil.

Joanne Liu il·lustra d'aquesta manera i els resultats els podeu comprovar. Senzillament... encisadors.

dijous, 15 de juny del 2017

Cireres: 10 il·lustracions i 1 llibre / Cerezas: 10 ilustraciones y 1 libro / Cherries: 10 illustrations and a book (7)

Il·lustració d'Anna Silivonchik

Estem en plena temporada de cireres i hem d'aprofitar-la. Menjar la fruita de temporada és el més adient per a que ens proporcione tota la variada alimentació que cada una d'ella ens aporta. Les cireres són riquíssimes, en totes les seues variants, i això també ho transmeten els il·lustradors/es en les seues creacions.

Hui, en 10 il·lustracions i un llibre, anem a delectar-vos amb les cireres. Bon profit il·lustrat!

Cireres: 10 il·lustracions i un llibre
Cerezas: 10 ilustraciones y un libro
Cherries: 10 illustrations and a book

Il·lustració d'Alexander Sulimov

Il·lustració de Ramūnas Naumavičius

Il·lustració de Carla Pott

Il·lustració de Giovanni Dalessi

 Il·lustració d'Ivan Kravets

Il·lustració de Владимира Любарова-Vladimir Lyubarov

Il·lustració de George Henry Hall

Il·lustració de Liuna Virardi

Il·lustració de 度薇年


D'entre els diferents llibres que hi ha sobre les cireres i el cirerer hem triat El cirerer / El cerezo, un llibre d'Alba García Puig i que està editat per Sd Edicions dins de la seua col·lecció El Dodo Bobo

La narració és força interessant tant des del ppunt de vista textual com gràfic. Ens conta el procés de naixement i cria d'un arbre, tot sota la mirada d'una xiqueta, la Mariona, a qui el seu avi li regala un cirerer xicotet. Ella està entusiasmada amb el regal, però espera que ben aviat l'arbre es faci gran i done dolçes i bones cireres. Però no és així... ningú li ha explicat com tenir cura de l'arbre i aleshores ella va mirant el seu entorn i aplicant exemples del que veu al seu petit arbre. Clar, que els exemples no són molt adients, doncs fan referència a com creixen diferents animals de la granja.

Paciència, molta paciència i tenir cura de l'arbre, això és el que necessita. Ha de comprendre que cal deixar que passi el temps i canvien les estacions de l'any, seguint el seu curs natural, per a que el cirerer done el seu fruit. A la fi Mariona se n'adona i...

El llibre ens narra la relació especial que s'estableix entre la xiqueta i l'arbre i ens parla de conceptes tan interessants com el pas del temps, el cicle de la vida i com ens afecta a tots els éssers, la importància de tenir paciència, la responsabilitat de tenir cura de l'arbre, la importància de compartir amb els demés els seus fruits. Una història deliciosa, al voltant del cirerer i les cireres, que ens endinsa al món dels arbres i la natura. 

Molt recomanable per als més menudets
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...