dissabte, 17 de juliol del 2010

Postals il·lustrades / Postales il·lustradas: Gennine D ZlatkisHui us volem presentar unes il·lustracions ben curioses que ens han encantat. Tenen una mescla de postals, d'aquestes que enviem en els nostres viatges o rebem dels amics i familiars, amb il·lustracions per damunt de la part on s'escriu i van acompanyades d'animals, segurament fent referència al lloc des d'on procedeixen les postals. Aquestes postals il·lustrades són de Geninne D Zlatkis. Ens agraden i ens semblen originals. 

Són les pròpies targetes les que es converteixen en il·lustracions.


divendres, 16 de juliol del 2010

Gaudint de l'estiu / Disfrutando del verano / Enjoying the summer


L'estiu és fantàstic! Els xiquets i xiquetes gaudeixen cada moment amb el joc. Aquests instants de felicitat estiuenca en el mostra Angela Morgan amb les seues meravelloses il·lustracions, sempre des del seu personal estil.

dijous, 15 de juliol del 2010

Estius sense calor / Veranos sin calor: Aron Wiesenfeld


No tots els estius són iguals. En els diferents indrets de la geografia terrestre es donen molts estius grisos, nuvolosos, amb boira, humits i freds. Són estius que també es viuen festivament, amb els seus banys als mar i jocs a les fires dels pobles. És aquest tipus d'estiu el que ha il·lustrat Aron Wiesenfeld, amb personatges infantils o adolescents, tots ells amb una certa inquietud en la postura o la mirada, com si la necessitat de sol creara un cer estat interior.

Un artista molt interesant.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...