dissabte, 13 de maig del 2017

Passejar: 10 il·lustracions i 1 llibre / Pasear: 10 ilustraciones y 1 libro / Take a walk: 10 illustrations and a book

Il·lustració d'Ewa Poklewska-Koziełło

Hui se n'anem a passejar, sense més, sense tenir un objectiu clar cap on anem. Passegem tan sols pel pur plaer de caminar, per la ciutat o per la muntanya, per l'arena o per l'asfalt, sols o en companyia. Passegem i gaudim del nostre voltant. En 10 il·lustracions i un llibre us proposem aquesta setmana fer un passeig il·lustrat i acompanyat d'un meravellós llibre. Què? Passegem junts?

Passejar: 10 il·lustracions i un llibre
Pasear: 10 ilustraciones y un libro
Take a walk: 10 illustrations and a book

Il·lustració de Juliana Vido

Il·lustració de Cécile Becq

Il·lustració de Jeanne Lorioz

Il·lustració de Beatriz Barbero-Gil

Il·lustració de Mónica Andino

Il·lustració de David Sierra

Il·llustració de Nata Metlukh

Il·lustració de Marta Długołęcka

Il·lustració de Robin Faye Gates


El llibre que acompanya a totes aquestes il·lustracions de passejants és ¿Un paseo?, de Nono Granero i que està editat per La Guarida. Com bé diu el títol del llibre tot arranca amb un passeig de René i la seua mascota Botón, una simpàtica tortuga. Ja sabeu com són de lentes les tortugues, però aquesta... és diferent. No sols és ràpida i veloç com un llampec, és que a més te una imaginació que aplega fins l'infinit i més enllà, com la corda groga que la subjecta el seu amo.

Un llibre d'il·lustració que va adreçat a tot tipus de públic, xiquets i adults, i que no té text. És un autèntic passeig pel món que brolla de la imaginació de Nono Granero i que ens invita a seguir-lo, a deixar-se dur, a estirar la corda de la fantasia per acompanyar a Botón o atrevir-se nosaltres a anar més lluny encara. Un passeig per l'espai, per la pintura, pel cinema, per la música i l'esport... pel nostre món real i pel món de la fantasia, tot amb el bagatge cultura que tenim.

Un llibre molt recomanable, una proposta gràfica molt interessant -en blanc i negre,-, un tema ben curiós, un tractament d'edició perfecte. És d'aquests llibres que, malgrat a primera vista no ho semblen, és una autèntica joieta. Deixeu-se emportar per la imaginació i la tendresa hilarant d'aquest llibre i...

divendres, 12 de maig del 2017

Llegir / Leer / Reading



Llegir, llegir, llegir... de dia i de nit!
(il·lustració de José Luis Ocaña)

La vida en colors / La vida en colores / Life in colors


Sembla que les vivències i els records van units al colors. Per exemple, una mala experiència sempre la recordarem en negre o un moment de felicitat estarà en colors brillants. Regina Lukk-Toompere ens ho mostra il·lustrant en colors... Ens agrada.




dijous, 11 de maig del 2017

Boires màgiques / Nieblas mágicas / Magical fogs


Les boires de la nit obrin pas a les llegendes.
Allò que no veiem... s'ho imaginem.
(il·lustració de Jana Heidersdorg

Il·lustracions de Mansoureh Hosseini: vitalitat femenina amb taques de colors


Cóm ens encanten les dones que il·lustra l'artista iraní Mansoureh Hosseini: estan plenes de vida, d'acció, d'alegria compartida, d'immersió amb la natura, de música i sensibilitat. Són precioses. Taques de color que prenen vida i encenen la feminitat.














dimecres, 10 de maig del 2017

Lluna gronxadora / Luna columpiadora / Swinging moon


Gronxant-se amb la lluna: jocs de nit
(il·lustració de James Browne)

Acolorim amb Jane Maday / Coloreamos con Jane Maday / Coloring with Jane Maday


Ja sabeu com els encanta als xiquets i xiquetes acolorir els dibuixos. Ara, gràcies a la il·lustradora Jane Maday tenim l'oportunitat de fer-ho fàcilment i amb unes imatges molt boniquetes (podeu descarregar-se-les i imprimir-les). Jane Maday té unes il·lustracions fantàstiques, plenes de color i alegria, vivint la natura d'una manera molt especial. Precioses.

Ja sabem que acolorir com ella serà força difícil, però nosaltres hem anat intercalant imatges per pintar amb il·lustracions seus per tal que us serveixin de model... o podeu pintar-les a la vostra forma i gust. Us agrada la proposició?




















Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...