divendres, 28 de juny del 2013

Les il·lustracions de Christine Roussey: tot un món amb traços infantils


Amb bol·ligrafs i retoladors, amb la mateixa senzilles que els dibuixos infantils, Christine Roussey ha creat tot un món infantil. Traços que ens porten a recordar els dibuixos dels xiquets, colors ficats en llocs estratègics per centrar la mirada, cossos impossibles en caps grans. Molt divertides, simpàtiques, espontànies i boniquetes, Encantadores!dimarts, 25 de juny del 2013

Sentim el vent / Sentimos el viento / We feel the wind

Vent en els dies d'estiu (hemisferi nord)...

... vent en els dies d'hivern (hemisferi sud).

El vent ens porta a sentir.
(il·lustració de Pez)

Les il·lustracions de Roger Ycaza


Durant molt de temps hem tingut en l'altre blog que editem, Poesia Infantil i Juvenil, la il·lustració de Roger Ycaza -la última d'aquesta selecció- en l'encapçalament. És un il·lustrador que seguim des de fa temps, però quasi no havíem pujat res d'ell en este blog. 

Ara us volem mostrar una selecció de l'obra d'aquest artista, que estem segures que us interessarà i agradarà, tant com a nosaltres.

dilluns, 24 de juny del 2013

Música per sant Joan / Música para San Juan / Music for Saint John


Música per al dia de Sant Joan... festa i ball!
(il·lustració de Nayoun Kim)

Per quina pintura passeja el gos? / En qué pintura pasea el perro? / Why picture walk the dog?


Al blog hem anat penjant diferents versions de pintures clàssiques, algunes d'elles representades per animals. Hui us mostrem unes il·lustracions on els gossos són el protagonistes i sembla que han anat colant-se per algunes pintures molt famoses -que segur coneixeu-.

Peter Bastiaanssen és l'autor d'aquestes simpàtiques il·lustracions. No totes són versions, així que us proposem jugar a esbrinar quines són, a quin artista corresponen i a quina pintura corresponen. Genial!


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...