dijous, 24 de desembre del 2009

Sembrar per a recollir / Sembrar para recogerCal sembrar molt d'amor, paraula a paraula, per tal de recollir alegries. En Nadal, regalem somriures (i lectures, i temps per a compartir-les... sigam generosos)

Hay que sembrar mucho amor, palabra a palabra, para después recoger alegrías. En Navidad, regalemos sonrisas (y lecturas, y tiempo para compartirlas... seamos generosos)

Les magnífiques il·lustracions són de la il·lustradora argentina María Wernicke.

dimarts, 22 de desembre del 2009

Imatges femenines de Dilka Bear / Imágenes femeninas de Dilka Bear


Ens agrada molt la visió de la feminitat que té la il·lustradora italiana Dilka Bear. Amb caps enormes, ulls inclinats, boca menuda...reposant la seua mirada amb tendresa en l'espectador, o mirant amb la picardia de qui espera l'enamorat o refilant els ulls amb la maledicència gatuna. Sembla que els personatges posen davant l'artista, esperant que capte instantània, el moment fugaç que tan sols un pensament ràpid i un ull professional pot immortalitzar.

Des del fred polar, passant per l'orientalisme japonès, a les primaverals terres de la Toscana... dones, dones, moltes i deverses dones.


diumenge, 20 de desembre del 2009

Curtmetratge nadalenc en verd


Il·lustracions de Pare Noel / Ilustraciones de Papá Noel

El Pare Noel ja setà prenent bona nota de tot el que li heu demanat. Ha fet un repàs a les joguines i llibres i està preparant-ho. També els il·lustradors han tret el seu llapiç per a captar aquests instants. Ací els teniu:

Ornella roseDan SharpRelated Posts Plugin for WordPress, Blogger...