dissabte, 31 de març del 2018

Adéu, març! / Adiós, Marzo / Goodbye, March


Adéu, març: un mes ben llarg i fred, 
a cavall entre l'hivern i la primavera.
(il·lustració de Lena Anderson)

Paisatges il·lustrats per Sveta Esser


Què tal si aprofitem el cap de setmana per sortir al camp i gaudir dels seus paisatges. Conreus, plantes i flors, caserius i alqueries... paisatges que també podem veure il·lustrats  per Sveta Esser. Colors que cobreixen el nostre entorn, que cambien al pas el temps, que enlluernen la nostra mirada. Formes i colors propers i, de vegades, ben llunyans.


dijous, 29 de març del 2018

Igor Oleynikov -Игорь Олейников-, premi Hans Christian Andersen d'il·lustració 2018


Eiko Kadono (Japó) i Igor Oleynikov (Rússia) són els guanyadors del Premi Hans Christian Andersen 2018 en les modalitats de Creació Literària i Il·lustració. Ha sabeu que aquest premi ve a ser com els Nobel de la literatura infantil i juvenil.

Igor Oleynikov-Игорь Олейников va començar la seva carrera com animador de Soyuzmultfilm a Moscou, abans d'anar a il·lustrar llibres d'imatges tant d'històries originals com de contes i folklore clàssics com The Nightingale de Hans Christian Andersen. Els seus treballs recents inclouen l'edició russa de The Tale of Despereaux de Kate DiCamillo i The Fox and the Hare. El jurat del premi ha dit sobre l'art de Oleynikov: "Aquest il·lustrador excepcional pot portar la pàgina viva d'una manera que ha de ser l'enveja dels seus companys ... A més, porta un extraordinari elenc de personatges a la vida ... Oleynikov aporta el gran vocabulari, estil i passió artística russa al seu treball ".
dimarts, 27 de març del 2018

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...