dijous, 2 d’octubre del 2008

Il·lustracions de plastilina: Irma Gruenholz


Les tècniques il·lustratives són moltes i ben variades. Aquesta varietat, poc a poc, va educant estèticament als xiquets.

Ja sabeu que també es pot il·lustrar amb plastilina. Mireu la web d'Irma Gruenholz, De plastilina, i ho comprovareu. Unes fantàstiques il·lustracions, sensibles, amb dinamisme i totes fetes amb plastilina. Ara té, a més, un blog. No s'ho perdeu, doneu-li una ullada!

Una tècnica que ara ja veiem als dibuixos animats, però que encara es dona poc als llibres il·lustrats.Arnal Ballester, Premi Nacional d'Il·lustració 2008


Aquest any el Premi Nacional d'Il·lustració se li ha donat a l'il·lustrador barceloní Arnal Ballester. Arnald destaca sobretot en el camp il·lustratiu dels llibres infantil i juvenils.


El guardó és successor del premi a les Mejores Ilustraciones de Libros Infantiles y Juveniles que es va mantindre fins l'any passat i que Arnal Ballester ja va obtindre en 1993. Entre la nombrosa obra gràfica d'Arnal, destaquen els seus llibres Chamario (del poeta veneçolà Eugenio Montejo) i Els artístics casos de Fricando. Ara està preparant les il·lustracions per a un poema de Nicolás Guillén.


A més de consultar la seua web, també podem llegir el seu blog, Exili.

Felicitacions!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...