dissabte, 22 de gener del 2011

Éssers màgics del bosc / Seres mágicos del bosque / Magical beings of the forest


El món del bosc és màgic i secret, està poblat per éssers màgics que a primer cop de vista no es deixen veure, però que si els visitem sovint al final podem descobrir-los. Són aquests personatges que habiten al bosc els que, d'una manera excel·lent, il·lustra Brian Fround: fades, nans, gnoms, centaures, sàtirs, bruixes...

divendres, 21 de gener del 2011

El rostre: mapa de la vida / El rostro: mapa de la vida


El mapa de la nostra vida el portem gravat al rostre
-il·lustració de Sophie Blackall-

Vola la sensibilitat i la imaginació / Vuela la sensibilidad y la imaginación / Fly sensitivity and imaginationHi ha il·lustracions que en una sola mirada t'atrapen, be perquè ens inquieten, perquè ens recreen sensacions, perquè ens transporten a una història encara no escrita, perquè ens fan reflexionar... hi ha molts motius. També és veritat que hi ha il·lustracions, de bona qualitat tècnica, que no ens transmeten res i, sobre elles, passem la vista de puntes i ràpid, no tenen ganxo.

Les il·lustracions del vietnamita Duy Huynh pertanyen al primer grup del que xerràvem dalt. Bellesa, sensibilitat, somnis, surrealisme, narrativa il·lustrada... hi ha molt per veure i transmetre en cada il·lustració. Ens agrada!
dijous, 20 de gener del 2011

Calendari: gener il·lustrat / Calendario: Enero ilustrado / Calendar: January illustrated

Vacalendari, il·lustració de Cally Johnson-Isaacs

Hi tenim diferents calendaris de 2011 per anar pujant al blog, però volem començar per models diferents del mes de gener de 2011. Si punxeu damunt d'aquests imatges es fan grans i, la que més ens agrade,  podem imprimir-se-les, ficar-les de fondo de pantalla a l'ordinador o al ipod / iPhon...  per tal de tenir un bon mes il·lustrat.

Gener 2011 / Enero 2011 / Xaneiro 2011 / Urtarrila 2011 / January 2011 / Janvier 2011 / Janeiro 2011 /  Gennaio 2011

Calendari, mes de gener (il·lustració de Julissa Mora)

 Ratolins en el mes de Gener, il·lustració de  Jennifer A. Bell
La neu i el fred de gener ens inviten a jugar, il·lustració de Shirley Ng-Benitez
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...