dissabte, 29 d’octubre del 2016

Tot preparat per a Halloween / Todo preparado para Halloween / All set for Halloween


Sembla que ja ho tenim tot preparat per a la festa de Halloween: la disfressa, la bolsa per a les llepolies, les ganes de divertir-se... com aquests personatges il·lustrats per Brian Biggs.


Els animals il·lustrats per Jay Fleck: bestiolari infantil


Jay Fleck és una il·lustrador que té tota una sèrie d'imatges on sembla que els animals estan esperants als xiquets per a jugar. Unes il·lustracions infantils plenes d'alegria i simpatia formant un animalari que poblarà fàcilment les ments infantils.divendres, 28 d’octubre del 2016

Bufandes a la tardor / Bufandas para el otoño / Scarves for fall


Sembla que fa frescoreta,
les girafes ja porten bufanda,
Serà perquè tenen el coll tan llarg i no volen refredar-se?
(il·lustració de Stacy Fahey)
 

Il·lustracions de Francesca Baerald: la màgia de l'art


L'art ens dona la possibilitat de capbussar-se pel camí dels somnis i viure emocions que no podem viure a la nostra realitat quotidiana. Mireu per exemple les pintures de Francesca Baerald, observeu-les, sentiu-les i deixeu-se emportar per la màgia de l'art.Jo i el meu papà / Yo y mi papá / Me and my dadEns encanten aquestes il·lustracions de 王 二烂  que reflecten la gran relació amorosa entre els pares i els seus fills o filles: juguen, tenen molta complicitat, comparteixen temps, s'acarícien,... Tot amb una tècnica il·lustrativa molt senzilla i donan un total protagonisme als personatges.

Encisadores Il·lustracions.
dijous, 27 d’octubre del 2016

Elegància / Elegancia / Elegance


Elegància, delicadesa, moda... port.
Tot no està en la vestimenta, està en la manera de portar-la i això...
te molt a veure amb la nostra personalitat.

Il·lustracions de Dave Cutler: simbiosi de crítica social i art


Una il·lustració pot dir tantes i tantes coses que de vegades ens sembla que les paraules estan de més. Podem expressar de tot amb una bona il·lustració i, també, criticar. És clar que depen del bon fer de l'artista la comunicació serà més o menys encertada per a la mirada de l'espectador.

Les il·lustracions de Dave Cutler són un bon exemple de com art i crítica social van de la mà amb una simbiosi perfecta i, a més, de vegades ens fa sortir un bon somriure. Ens encanten.


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...