dissabte, 15 de maig del 2010

Marina Richter: el dibuix entre el surrealisme i el renaixentisme


Ens sorprèn l'elegància dels dibuixos de Marina Richter (o Richterová). Dins del seu surrealisme sembla que els personatges visquen al renaixement i estiguen suspesos en el temps. Un gran coneixement i perfecció en l'anatomia mesclat amb una visió onírica de l'ambient que fa d'escenografia en les il·lustracions.

Il·lustracions molt originals i amb forta empremta personal.

divendres, 14 de maig del 2010

Caputxeta Roja il·lustrada / Caperucita Roja ilustrada / Little Red Riding Hood illustrated / Le Petit Chaperon Roug illustré (8)

A què juga la caputxeta?, il·lustració de Fabienne Cinquin

I més il·lustracions per a la col·lecció particular de Caputxetes il·lustrades. Ens sorprèn tanta i tanta caputxeta i tanta diversitat.

Caputxeta Roja / Caperucita Roja / Cappuccetto rosso / Little Red Riding Hood / Le Petit Chaperon Roug / Chapeuzinho Vermelho / Rotkäppchen

Maria Maddocks

Ella Okstad

Chiara Carrer

dijous, 13 de maig del 2010

Il·lustracions d'ossos / Ilustraciones de osos / Bear illustrations (1)


El món dels ossos pot resultar molt ferotge o molt tendre. Ossos de tot tipus: bru, polar, panda, de peluix... Imatges d'ossos vistos per diferents il·lustradors, tots diferents i amb molta qualitat. Una ullada al món dels ossos.

Il·lustracions d'ossos / Ilustraciones de osos / Bear illustration / Illustrazioni di orsi / Illustration d'ours / ilustrações de ursos / Illustrationen von Bären

Teresa Miro
Rebecca Halls
Angela Swan

dimecres, 12 de maig del 2010

El món infantil vist per la il·lustradora Sigrid Martínez


Les il·lustracions de la catalana Sigrid Martínez ens endinsa en un món infantil ple d'alegria i tendresa. Un punt de vista personal del món dels xiquets i dels jocs que ens agrada. Doneu-li una ullada i comprovareu el que estem dient-vos.


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...