divendres, 30 de juliol del 2010

Obert en vacances / Abierto en vacaciones


Navegant pel mar de les vacances, il·lustració de Brenda Montes

Des de hui comencem a navegar pel mar de les vacances, però al llarg de tot el mes d'agost continuem amb el blog. Nous llibres, noves il·lustracions, nous curtmetratges... un agost il·lustrativament molt interessant, alegre i amb molta diversitat i qualitat il·lustrativa.

Alegrem la vista amb els pinzells dels artistes, refresquem els die. Naveguem entre les aigues del mar, del riu,  del llac, de la banyera... de la imaginació. Naveguem amb el cos i la ment i volem compartir amb tots vosaltres aquesta singladura estiuenca, que comencem amb les originals i excel·lents il·lustracions de l'artista mexicana Brenda Montes.

No ens oblideu aquest estiu, que tenim sorpreses molt interessants i divertides per a compartir! Bones vacances i bona lectura a tothom!Forest lord / El senyor del bosc / El señor del bosque

dijous, 29 de juliol del 2010

Il·lustracions a la vora de la mar / Ilustraciones a la orilla de la mar


En el mar, il·lustració de Cristina Minguillón

Amb aquesta calor el que millor podem fer és gaudir del mar, de la brisa sobre l'arena, de les ones, dels cabussons. Sabor de sal a la pell i flaires de vacances. Quin goig! Però mentrestant no podem disfrutar d'aquest plaer, al menys gaudim la vista amb aquestes il·lustracions.

Mª Angeles Aznar Medina

Sophia Touliatou

dimecres, 28 de juliol del 2010

Un mar a la pell / Un mar en la piel


Porta el salobre del mar tatuat a la pell
(il·lustració de Nan Lawson)
 

Les il·lustracions de Maro Arts / MaroArts illustration


Sempre és una alegria reposar la mirada sobre les bones il·lustracions, com les de Maro Arts, un artista amb molta solera y gran gama de colors, des de la senzilles de les seues pinzellades. Unes il·lustracions que ens agradaria veure editades ací en algun llibre.


dimarts, 27 de juliol del 2010

Luis va a la playa: còmic per a totes les edats


Què millor que aprofitar aquest temps estival per a llegir Luis va a la playa? És un llibre que acaba de publicar l'editorial Factoria K de Libros, de Guy Delisle. Un còmic amb una gran força il·lustrativa que, sense paraules, ens fa una immersió molt realista, i amb humor, d'un dia en la platja i totes les anècdotes més usuals al voltant d'un xiquet, Luis.

Un llibre on grans i menuts es sentirem retractats. Entre la realitat i la fantasia, el llibre ens farà gaudir de moltes situacions i traure un somriure, a la vora de la mar o allà on el llegim. Cal destacar que la seua lectura és molt recomanable per als xiquets que estan fent la seua primera immersió en el món i el llenguatge del còmic. La senzilles de les imatges no està en contraposició amb la riquesa visual i la qualitat del seu llenguatge il·lustratiu.

Molt recomanable!


Entre l'orient i occident: il·lustracions de Nanami CowdroyEn blanc i negre Nanami Cowdroy va creant un món fantàstic que va sorgint del no res: peixos, cables, flors,... des de la senzilles de l'objecte a l'esbotifarrament del horror vacui. Ens sembla molt interessant.
diumenge, 25 de juliol del 2010

La feminitat: Issa Shojaei / La feminidad: Issa Shojaei


Les dones d'Issa Shojaei tenen una certa versemblança a les de Modigliani (tal vegada per la estilització i la seua mirada). Soles o juntes, sempre semblen tenir una certa felicitat interior que transmeten en el rostre, sobretot amb el seu somriure silenciós.


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...