dissabte, 17 d’agost del 2013

Natura i vida als cabells / Naturaleza y vida en los cabellos / Nature and life in the hair


Els cabells són els protagonistes absoluts d'aquestes imatges: dones amb uns cabells plens de vida, de natura. Les estacions de l'any van passant per aquests fantàstics cabells. Unes originals il·lustracions de Tifenn Python: dones belles i sensuals amb uns cabells... imposibles.
divendres, 16 d’agost del 2013

Les il·lustracions de Dorothée Ponroy: gaudint de la platja


Ja hem passat l'equador de les vacances, però el Sol apreta i el calor és asfixiant. El millor... la platja: un bon para-sol, la brisa, un capbusso en l'aigua del mar, un refresc, xerradeta, un bon llibre, el mòbil apagat, bronzejat, ... una meravella, un luxe del que podem gaudir gratuïtament i si és en Mediterrani encara millor.

En aquestes il·lustracions de Dorothée Ponroy podem captar tot aquest ambient estival amb salobre marí.


dijous, 15 d’agost del 2013

Les il·lustracions de Pamela Zagarenski


Somiadores, encisadores, originals, belles, així són les il·lustracions de Pamela J. Zagarenski. Darrere de cada il·lustració s'amaga una història i hi ha tantes històries com mirades.
dimecres, 14 d’agost del 2013

Il·lustracions de Paulis Postazs: el món de la infància


Paulis Postazs il·lustra als xiquets i xiquetes i la seua manera de viure la vida: jugant, menjant, barallant-se, furgant-se el nas, etc.Són unes pintures encisadores i molt divertides. Repassant la mirada per elles sens han acudit els retrats de xiquets dels segles XVI i XVII, amb eixos rostres tan rodons, mirada clara i joganera, però ací el fons és pla, sense res que distorsione la mirada de l'espectador als protagonistes del quadres.Paulis Postazs il·lustra als xiquets i xiquetes i la seua manera de viure la vida: jugant, menjant, barallant-se, furgant-se el nas, etc.Són unes pintures encisadores i molt divertides. Repassant la mirada per elles sens han acudit els retrats de xiquets dels segles XVI i XVII, amb eixos rostres tan rodons, mirada clara i joganera, però ací el fons és pla, sense res que distorsione la mirada de l'espectador als protagonistes del quadres.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...