dimarts, 12 de gener de 2010

Bajo las estrellas: llibre per als primers lectors


Sempre diem que els llibres per als més menudets s'han de mimar moltíssim, doncs aquests primeres lectures marcaran als nous lectors per a tota la seua vida. S'edita molt, en totes les llengües d'ací, però cal dir que, quan fem una selecció seguint uns criteris de qualitat, del garbell passen pocs llibres.

Un d'aquest llibres que us volem recomanar és Bajo las estrellas, la Tierra, un llibre de Martine Perrin, editat per La Galera, d'una gran sensibilitat. De format quadrat, tot en cartoné plastificat, el llibre presenta jugant amb solapes, buits, figures i formes, colors... a la natura. D'una gran sensibilitat, il·lustrativa i textual, dona peu a continuar el joc buscant altres formes que ens presenta la natura. Tots els llibres de la il·lustradora Martine Perrin tenen una sensibilitat especial, humor, intel·ligència i magnífics dibuixos.

Un llibre molt recomanable per als prelectors.

2 comentaris:

Sinthia Typografica ha dit...

buenísimo, me encantan como trabajan desde la abstraccion!!!!


Un abrazo desde Chile.-

Sàlvia ha dit...

A mi me pasa lo mismo. Es difícil, y más pensando que el lenguaje iconográfico debe ser captado por los niños, pero lo consigue a lo largo de todas sus páginas.

Compartimos gustos estéticos. Un saludito, Sinthia. Gracias por dejar tus comentarios.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...