dijous, 6 de desembre del 2012

El lápiz, de Paula Bossio: llibre homenatge al joc, el dibuix i la creativitat


Fomentar la creativitat, la imaginació i el joc artístic és un dels objectius d'aquest blog. Per això, quan trobem llibres com El lápiz, de Paula Bossio, no podem deixar de recomanar-lo. Està editat per Fondo de Cultura Económica, dins de la seua col·lecció A orillas del viento.

Lo que me gusta de este libro es que tiene una gran carga emocional y así mismo de creatividad mostrada en pocas páginas y un par de trazos, ens diu l'autora. Una xiqueta troba l'extrem d'una línia i va seguint-la al llarg de les pàgines comprovant com va transformant-se en una bombolla, un drac, un estenedor per a penjar joguines,... i anem veient com ella interactua en aquestes transformacions. La línia és un traç que algú ha fet amb un guix o un llapis, però és sobretot una guia i objecte de diversió, d'invenció, de creativitat.




El llibre és tot un homenatge al joc, al dibuix i a les seues infinites possibilitats. Cada pàgina serà tota una sorpresa per als lectors (no sols els menuts, també als adults). Un llibre molt recomanable.


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...