dimecres, 12 de desembre de 2012

Exposició de Llibres Infantils i Juvenils per a regalar, a la Biblioteca de Cocentaina: Nadal 2012Us invitem a tots i totes, sobre tots als pares amb els xiquets i xiquetes a visitar l'Exposició de Llibres Infantils i Juvenils que hi ha a la Biblioteca de Cocentaina. Són llibres que ens han deixat a la Biblioteca SS.MM. Melcior, Gaspar i Baltasar i el Pare Noel perquè diuen que és molt important demanar-se llibres per a regal aquests nadals. També ens han comentat aquests personatges reials que com que no surten llibres a la publicitat de les televisions... els xiquets i xiqueten no se'n demanen.
Són tots llibres que han anat editant-se al llarg de 2012 i que estan seleccionats i agrupats per bandes d'edat, des de 2 anys fins a 18 anys. Inclou un apartat especial per a pares i un altre de poesia infantil i juvenil. Trobareu preciosos llibres i àlbums il·lustrats.


Si esteu prop de Cocentaina no se la perdeu! Es pot visitar des del passat dia 10 de desembre fins el pròxim dia 21 inclussive, en horari de biblioteca: de dilluns a divendres, de 9:30 a 13:30 i de 16 a 20 hores i el dissabte de 10 a 13 hores.
Tenim també una carta especial per a que s'anoteu els llibres que més us agraden i els fiqueu dins de la vostra carta al Reis Mags.
A què espereu! Veniu a la Biblioteca de Cocentaina: mireu, trieu i regaleu llibres aquests Nadals. 

En Nadal, al menys un llibre de regal,
millor si són dos.

Us esperem!!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...