divendres, 31 de gener de 2014

Objectes animats: il·lustracions de Victor Nunes / Objetos animados: ilustraciones de Victor Nunes / Animated objects: Illustrations Victor Nunes


Victor Nunes és un artista que té la capacitat d'integrar qualsevol objecte en una il·lustració. És l'objecte el que per la seua forma i grandària suggereix o inspira les il·lustracions. Tisores, xapes, llumins, fruita, galetes, bombons, paperets de caramels, clips i un llarg etcètera donen pas a il·lustracions amb molt d'humor. Ja hem vist al blog com Marta Altés li "trau punta" també a les seues il·lustracions i en un altre post us parlarem de Javier Pérez.

Victor Nunes combina objectes 3D amb esboços simples, als que els imprimeix vida. Aquest fenòmen visual s'anomena pareidolia, una tipologia d'il·lusió òptica i psicològica per la que distinquim formes concretes o rostres en objectes on en realitat no existeixen.

Aquesta combinació d'humor i bona tècnica, objectes i imaginació, ens dona uns resultats sorprenents i molt divertits. Il·lustracions de les que podem gaudir i també. algunes d'elles, menjar-se'n. Ens sembla molt creatiu i estimulant per aplicar aquesta tècnica a l'aula.


2 comentaris:

claude ha dit...

amusant, j'aime beaucoup

Eva ventura Company ha dit...

m'encanta!!! per potenciar la creativitat entre els nostres alumnes!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...