dissabte, 8 de març de 2014

Dia de la Dona, 2014: il·lustracions de Kristin Vestgård / Día de la mujer 2014: ilustraciones de Kristin Vestgård / Woman day, 2014: illustrations of Kristin Vestgård


Dona: vida, sensibilitat, força, bellesa, lluita, intel·ligència,ímpetu, creativitat, constància, passió, llibertat, somnis, amistat... Som tantes i som tant que juntes podem aturar la violència, l'esclavitut, el desequilibri, la injustícia, els abusos, la por,... Juntes podem aconseguir que l'esperança deixe de ser una utopia i passe a ser realitat. Per un món millor, més femení, juntes i cada dia lluitem, colze amb colze, agafades de la mà, marxant endavant amb la mirada neta, el somriure a la boca i els cabells enredrats d'il·lusions. Que no ens silencien! Una forta veu coral s'alça per damunt de tantes misèries socials: dona, tu pots, tu fas.

Celebrem juntes el Dia de la Dona, cada dia de l'any i hui, en especial, fent festa. Ens han semblat molt adients les il·lustracions de Kristin Vestgård: sensibles però amb força, femenines, belles, somiadores, envoltades de color i d'imaginació. Colors i formes de dona que omplin este dia festiu. 

Feliç Dia de la Dona! Nosaltres fiquem les imatges, ara vosaltres fiqueu la música i juntes encetem el primer ball de hui.


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...