dimarts, 22 d’abril de 2014

En el país de los libros: llibre de Quint Buchholz sobre els llibres, la lectura i els lectors


Aprofitant que demà és el Dia del Llibre us volem recomanar una joieta que acaba de publicar Quint Buchholz, En el país de los libros, editat per Nòrdica Libros. Ja havíem llegit i gaudit de les seues il·lustracions en El libro de los libros. Historias sobre imágenes i ara tenim una nova trobada amb les seues especial, belles i surrealistes imatges sobre la lectura i el llibre.

La lectura com a prisma per a veure el món, per a relacionar-se amb els demés o amb nosaltres, per a descobrir o retrobar, per a somiar i viure... el llibre com a suport de les vivències i els somnis, com a transmissor i comunicador de ciència, com a denúncia de la realitat. Moltes il·lustracions sobre els llibres, la lectura i els lectors, protagonistes del fet de llegir.

Un llibre amb molts llibres, per a totes les edats. Cada il·lustració s'acompanya d'un breu text, però segur que cada lector/a descobrira moltes històries en cada una d'elles. Preciós, suggerent, original. Un d'aquests llibres especials i fantàstics per a regalar o regalar-se, per a difondre a les biblioteques.

Paisatges lectors, un autèntic homenatge a la lectura.

Us fiquem un tastet il·lustrat del seu contingut:

2 comentaris:

claude ha dit...

un livre tentant à découvrir, merci

Sàlvia ha dit...

Un livre sur les livres, ils seront également, en sécurité, dans un certain éditeur français, Claude. C'est une merveilleuse illustrée.
Bisous / Besadetes

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...