diumenge, 15 de novembre de 2015

10 coloms de la pau i moltes abraçades als nostres veïns francesos / 10 palomas de la paz y muchos abrazos / 10 peace doves and many hugs / 10 colombes de la paix et de nombreux câlins

 Il·lustració de Claire Mojher

Pau. Stop a la violència! Ens deixa molt tristes escoltar i veure constantment les notícies de guerres, atacs terroristes, número de ferits i morts, opressió i por. La intolerància no és bona consellera, però em confesso intolerant als actes violents. Els nostres veïns francesos han patit aquests actes recentment i el nostre cor plora per totes les víctimes i els seus familiars i amics, però també per les víctimes de Síria o del Líban o de qualsevol lloc del món (de vegades em dona la sensació que el tractament informatiu és molt discriminatori i sembla que les víctimes nord-occidentals son més 'víctimes' que les de la resta del planeta).

Pau i moltes abraçades d'amistat i condol per als seus familiars i amics. Davant d'aquests atacs violents dels terroristes cal molta unió, seny i fortalesa. Que el so dels trets no fagin acallar el poder de la nostra veu al cant coral i poètic de la PAU.

Il·lustració de Sahar Ajami

 Il·lustració de Cleonique Hilsaca


Il·lustració de Sofia Zapata Ochoa

Il·lustració de Ken Swinson

 Il·lustració de Karolin Schnoor

Il·lustració de Jing Jing Tsong

Il·lustració d'Élodie Nohuen

Il·lustració d'Aaron Jasinski

Il·lustració d'Angel Boligan

Il·lustració d'Hannah Holmes

1 comentari:

claude ha dit...

bien belles colombes de paix

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...