dimecres, 20 de gener del 2016

Il·lustracions de Betty Wittwe: versions il·lustrades jugant amb l'art i els artistes



Ja sabeu com ens encanta jugar amb l'art i encara més descobrir com altres artistes també ho fan. Hui volem donar-li una miradeta a les il·lustracions de Betty Wittwe, són fantàsticament boniques, divertides i interessants. En cada il·lustració mescla tota una sèrie d'obres d'altres pintors, fent un guiny als autors i la seua obra. Mireu, per exemple, la primera il·lustració, a dalt, i la seua explicació, a sota: tenint de base la pintura de George Pierre Seurat, Tarde de domingo en la isla de la Grande Jatte, puntillista, ha anat afegint diferents parts de quadres d'altres pintors famosos, incloent la tècnica que ells empraven. Els resultats són sorprenents, com podeu comprovar.  



Fa el mateix en totes les altres il·lustracions, incloent, a més, personatges del còmic o dels dibuixos animats. Algunes de les il·lustracions tenen diferents versions. Trobem que és una manera molt lúdica i divertida d'apropar l'art als xiquets i adults. 

Mireu tota la resta d'il·lustracions i proveu d'esbrinar sobre quina pintura principal està basada la il·lustració, qui és el seu autor, quins elements són els afegits i el seus autors i títol de les pintures. Tot un exercici al voltant d'algunes de les més conegudes pintures de la història de l'art universal, un joc semblant al de 'busca les diferències' i li afegim 'digues a qui pertanyen'. S'animeu?




















2 comentaris:

claude ha dit...

des compositions amusantes

Cuina Cinc ha dit...

que original :)
Bon dia, Sàlvia,
petonets!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...