dimarts, 7 d’abril del 2020

Gràcies i un fort aplaudiment a tots els sanitaris / Gracias y un fuerte aplauso a todos los sanitarios / Thank you and loud applause to all the healthcare workers

Il·lustració de Javier Navarrete

Hui celebrem el Dia de la Salut /Día de la Salud / Health Day i des d'aquest raconet il·lustrat, i gràcies als artistes, volem donar un gran aplaudiment i un xicotet homenatge a tots els sanitaris i les sanitàries que estan donant-ho tot per salvar la vida de les persones, ficant la seua vida en risc. Homes i dones compromesos amb la seua professió que, cada dia, fan lo possible i l'impossible per la nostra salut, ara més que mai.

Són herois? Doncs... SI!!! Són líders que ens inspiren i ens fan crèixer, models per a la nostra societat. Nosaltres devem ajudar-los, dins del que podem fer, quedant-se en casa, sense cap excusa.

Per una sanitat pública universal, ben dotada, sense retallades, invertint en investigació, infraestructura i recursos humans. Recordem-ho per a quan tot açò passi. Invertint en sanitat, invertim en la nostra salut.

Tot junts, sols junts, podrem sortir d'aquesta pandèmia. Després... recordarem la gran heroicitat que han fet aquest homes i dones, no s'oblidarem. 

GRÀCIES I UN FORT APLAUDIMENT PER A TOTS I TOTES.

Il·lustració d'Eleni Kalorkoti

Il·lustració d'Esteban

Il·lustració de Gunnar V Tattoo

Il·lustració de Riccardo Guasco

I dos portadas il·lustrades de revistes que ens semblen genial, des del punt de vista artístic, comunicatiu i de missatge humà.

Portada de la revista The New Yoker, de Chris Ware

Portada de la revista humorística El Jueves, de Jordi March
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...