dimarts, 1 de juny de 2010

Il·lustrem i regalem: activitats il·lustratives per a no avorrir-se aquest estiu


Aquest mes de juny la majoria de xiquets i xiquetes ja no van a l'escola. Les vesprades poden fer-se llargues i avorrides o curtes i entretingudes. Per tal de passar-ho bé -per suposat, no avorrir-se- us proposem jugar amb les il·lustracions i crear-ne.

Mireu aquestes magnífiques il·lustracions de la brasilera Maria Cininha. Estan fetes en forma de collage, amb papers o cartolines de colors diferents. Són animals diferents que, amb un poc de imaginació, ens permetran fer marca-pàgines per als llibres que anem a llegir a l'estiu, postals per acomiadar-se dels companys abans que finalitze el curs, quadres per ornar la nostra habitació, etc.

Es poden ficar, també, retalls de tela, per a donar-li més realitat, per exemple, als vestits. Podem copiar aquestes il·lustracions tan xules o imaginar-se'n altres ben diferents. Deixeu volar la vostra creativitat i comproveu que, a més de divertir-se, són objectes i regals molt útils (si us ve de bé ens en envieu algun, perfa).

Aprofitem per a recomanar-vos llegir dos llibres d'aquesta il·lustradora que estan a Issu: Encontros da primavera i Marias. Excel·lents! Passeu-ho bé llegint i creant!


8 comentaris:

Marián Lario ha dit...

Molt bon post!! molt ben pensat per aquestes dates de pre-estiu :)......unes idees magnífiques pels xiquets!!

http://elgatoazulprusia.blogspot.com/
La il lustració infantil explicada pas a pas.

Sàlvia ha dit...

La qüestió és no avorrir-se! Si a més van engrandint la seua imaginació i creativitat... encara millor; però sempre necessiten bons models per a començar.
Besadetes Marián

gatobus ha dit...
L'autor ha eliminat aquest comentari.
gatobus ha dit...

M'agraden molt aquests llibres, gracies per compartri-los!

http://blogdegatobus.blogspot.com

Sàlvia ha dit...

Són bonics i originals. És un avantatge poder publicar en digital i no esperar que les editorials donen el seu vist i plou.
Gràcies per deixar el teu comentari i passejar-te per aquest raconet de colors.
Besadetes

gatobus ha dit...

Gràcies pel teu comentari i suport!
Seguim en contacte!!

mariacinina ha dit...

Gracias, para exponer mi trabajo aquí, sobre todo como un estímulo para crear criatividade.É esta es una actividad tan fundamental para la salud humana y está disponible para cualquier persona.

Sàlvia ha dit...

Tus ilustraciones son preciosas y eres muy generosa por compartirlas con todos nosotros. Felicitaciones relindas.
Besadetes

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...